Twitter del bloc

dimarts, 26 de febrer del 2008

Mosaic de pel·lícules comentades a Marchelo's Wei




















5 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanten els canvis! L'actualització del bloc està genial, amb el fons blanc es veu tot molt més clar, net i ordenat i l'entrada al bloc amb la foto japo... és molt teva!;)
La veritat és que m'agrada molt la nova distribució i la idea del mosaic, tot un encert, és realment boníssima!! FELICITATS!

Marchelo ha dit...

Gràcies Lorea, els elogis que venen d'una crack del màrqueting i la comunicació sempre són benvinguts :) 1 petó ;)!

Jordi Coll ha dit...

Ei Marcel, quina valoració fas dels Oscar? Felicitats pel nou look del blog. Ja que demanes suggeriments, m'atreveixo a fer-te'n un: les seccions no quedarien millor a la columna de l'esquerra?

Salut i socialdemocràcia!

Marchelo ha dit...

Ei Coll,

gràcies pels comentaris. La meva idea és que passar per l'apartat seccions sigui el primer pas abans d'accedir a qualsevol contingut del bloc, per això l'he posat aquí el mig. realment és del que menys segur estic amb respecte els canvis, anem a veure com bufa el vent :) per cert, en breu penjaré el comentari d'una peli que, com amant de The West Wing, has de veure sí o sí.

xavivi ha dit...

Hola Marcel!! EI, tal com et vaig dir, aquí estic, preparat per llegir una estona, saps que seré força crític ... ;-) Fins ara només entrava a cine.com, portal amb un blog que estava força bé pel cine independent...però pels clàssics... aquí tensun futur adicte al teu blog!!

 
anar a dalt