Twitter del bloc

dijous, 6 de desembre del 2007

Bee Movie


Descobriment: les abelles parlen.


Crec que fins avui no havia comentat encara cap pel·lícula de dibuixos animats en 3D. M'encanten aquestes pelis, m'ho passo molt bé veient-les. N'hi ha de boníssimes (Toy Story, Shrek, Ice Age, Los Increibles, Buscando a Nemo), d'altres que estan bé (Robots, Ice Age 2, Ratonpolis, Vecinos Invasores) i finalment, les dolentes (El Espantatiburones). "Bee Movie" la posaria en el grup de les que estan bé. No és de les millors, però et fa passar una bona estona.

Bee movie ens explica, com en moltes altres pel·lícules de dibuixos animats, l'història de Barry (Jerry Seinfield-Arturo Valls), una abella amb deliris de grandesa a qui el rusc on viu se li queda petit. El seu esperit aventurer el porta a contactar, anant en contra de la norma de les abelles, amb els humans i, a partir d'aquest moment, el ritme de la peli (amb mil girs inclosos) no decau fins el final.

Encara que el nom de Jerry Seinfield hagi sonat amb força en l'estrena de "Bee Movie" (i amb raó, ja que és actor, productor i guionista), no ens enganyem: Bee Movie és una peli familiar, com totes les de Dreamworks i Pixar. I, com tota peli d'aquesta classe, pretèn divertir als nens i, al mateix temps, evitar que els pares passin 1 hora insoportable al cine.

Si bé és cert que el Seinfield ens regala genials tocs d'humor (hi ha bromes realment bones), i situacions molt ben trobades (com el judici, per exemple), no espereu trobar-vos una versió de la sèrie "Seinfield" amb abelles. Ni busqueu al Kramer, que no hi és. Estem, sens dubte, davant d'una versió "Light" o "Zero" del genial humorista. Un Seinfield per a tots els públics.


Visualment, com no es pot esperar menys, està molt ben feta, destacant els vols per Manhattan i, especialment, pel Central Park.

En definitiva, una pel·lícula per passar un bon diumenge per la tarda. A mi se'm va passar "volant".

PD. Quan tingui un moment comentaré "Pesadilla antes de Navidad", l'obra mestra del Tim Burton.

El millor: hi ha gags boníssims. El mosquit.
El pitjor: que la gent s'esperi trobar una peli per adults.

  • Puntuació: 6,5

  • Puntuació filmaffinity: 5,7

2 comentaris:

Jordi Coll ha dit...

Ratatouille a quina categoria aniria?

Anònim ha dit...

no he vist bee movie, pero ratatouille fa passar una estona molt bona,em va agradar caxo.

marcel, millor o pitjor que bee movie?

 
anar a dalt