Twitter del bloc

dijous, 28 de febrer del 2008

Trailer Be kind, rewind

L'11 d'abril estrenen per aquestes terres "Be kind, rewind" (Rebobine, por favor), la nova pel·lícula de Michael Gondry (Human Nature, Olvídate de mi i La ciencia del sueño), protagonitzada per Mos Def i Jack Black. Són dos actors que generalment no m'agraden, però espero que la peli estigui bé. L'argument té la seva gràcia: Jack Black destrueix sense voler-ho totes les cintes del videoclub del seu amic, i xq no hagi de tancar el negoci, decideixen grabar ells mateixos les pel·lícules. Pinta bé, no?
Per cert, els qui volgueu veure la llista de guanyadors dels Oscars, la teniu al bloc del Martí. Em sembla molt bé que hagi guanyat No es país para viejos, és una molt bona pel·lícula. Em va sorprendre, creia que la solució fàcil era que guanyés Expiación.
Ah, he introduït els "Snap Shots", són una especie de captures que apareixen en els links externs que poso, espero que us agradi!

1 comentari:

Rudi ha dit...

Mestre, el nou format del blog es molt xulo. Es veu més net, més professional, i modern!! Em sembla que a partir d'ara hi entraré més sovint. Salutacions!

Rudi

 
anar a dalt