Twitter del bloc

dilluns, 23 de juliol del 2007

NOU APARTAT: COMENTARI D'ENQUESTES

L'altre dia vaig descobrir, per casualitat, que hi havia una nova possibilitat pel blog: fer enquestes. Crec que pot donar molt de joc, és curiós veure les preferències de la gent! Pels hackers que sàpiguen fer algo "tan complicat" com borrar les cookies i tornar a votar, us demano que no ho feu, per tal de no adulterar la votació...
Estic obert a suggerències d'enquestes, dins del possible intentaré fer-les totes... a més, segur que amb el temps se m'acaben les idees!
La primera enquesta era sobre quina pel·lícula us emportarieu a una illa deserta i el resultat, el següent:
  1. El Padrino................. 7 (33%)
  2. Zoolander................. 6 (28%)
  3. Lost in translation... 6 (28%)
  4. Pulp Fiction.............. 2 (9%)

És indiscutible que ha guanyat la que, sobre el paper, i tenint en compte la història del cine, és la millor de les 4 (tot i que jo vaig votar Lost in translation, El Padrino és un 11!). Causen sorpresa les 6 votacions de Zoolander... i és que el Derek i la seva mirada Magnum enganyen a qualsevol!

Aquesta setmana l'enquesta és sobre Lost, i el personatge preferit. Me n'he deixat molts, però és que si poso masses noms es pot fer pesat de llegir, crec. Per cert, que fa molt que no se sap res del camarada Lenin... se'l deuen haver emportat a Siberia definitivament... salutacions camarada!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Indubtablement el padrino es la millor peli de les 4, tot i que des del meu punt de vista no seria la millor per emportarse a una illa deserta.

El fet d'estar sol, sense la companyia de ningu, faria deprimir a tothom, com a en Derek Zoolander, k no sabem ke faria sense la companyia dels seus amics en una tarda de diumenge prenent un fantastic frapuccino.

De fet, he de confessar que vaig votar la peli més d'una vegada, pero em vaig mesurar kuan el padrino la va superar xq sino perd la gracia. Enfi a partir d'ara legals a tope (al final e deduit k noes una kuestio de cookies, cada cop k entrava al blog podia votar)

Anònim ha dit...

Jo soc un dels dos que van votar Pulp Fiction. Cert que El Padrino es per mi i per a molts la millor película de la història. Cert que Zoolander és una gran pel.lícula inmcompresa i que per a molta gent no deixa de ser una patotxada. Cert que Lost in Translation és magnífica i que contè algunaes de les escenes mes maques que puc recordar.

Però és que Pulp Fiction deu ser la película que més cops he vist a la vida i que crec que mai m' aborrirè de veure. Cada cop que estic aborrit me la poso. Per amí es sencillament espectacular i amb un nivell de diàleg que crec que encara no ha estat superat.
"Do ya know how they call a quarter pounder with cheese in Paris?"

Marchelo ha dit...

De fet vaig posar aquestes 4 perquè a mi personalment m'encanten totes. Zoolander és la comèdia amb la que més he rigut amb els amics, me la sé quasi de memòria.

Edu, la teva sinceritat t'honra jeje

de moment està guanyat el Sawyer, i el segueix el Ben...com mola el Ben!

Anònim ha dit...

Rouyaaaale with cheeese

Realment Pulp Fiction es brutale, la millor de tarantino evá

el santo job ha dit...

Ha sido una dura elección.

Lost in translation no tenía mucho que hacer, porque entre las frases de Derek Zoolander ("y qué haces cuando eres rematadamente guapo?") o las de Pulp Fiction ("y tú sabrás que mi nombre es Yahvé..."), el silencio de Coppola se me queda corto.

Así que voté a los 10 primeros minutos del Padrino, joder, es que es para correrse con las frases:

- mi mujer es amiga de tu mujer, y vienes aqui, pidiendo venganza, cuándo dejaste de invitarme a tu casa?

- mi padre le hizo una oferta... que, sencillamente no pudo rechazar

gran idea esta de las encuestas!!!

Raül Alcón ha dit...

Jo també vaig votar Lost in Translation perquè, tot i que és obvi que El Padrino és millor, no em va posar la pell de gallina.

Anònim ha dit...

MArcel, no enkara no m'han p0rtat a la siberia, de moment no he fet res ke demostri anar en contra del sistema. Si ke he anat llegint i postejant pero vec ke no ho has vist.. Krek ke ultimament vaig postejar al blog recomanacions dels bloggers i el d'una seria mostrnat la meva incomoditat vers la serie the young ones. Quan tornis ja veuras ke vaig postejar. Fins a l'aleshores, bones vacances, camarada ;)

Salutacions socialistes (com diuen a la peli, goodbye lenin :D)

 
anar a dalt