Twitter del bloc

dimarts, 19 de juny del 2007

La casa de las dagas voladoras

"Si us va agradar "Hero", "La casa de las dagas voladoras" us agradarà, 99% segur..."

"La casa de las dagas voladoras" és la penúltima pel·lícula de Zhang Yimou (l'última va ser "La maldición de la flor dorada"), una història d'amor èpica, que segueix clarament l'estil que tant d'èxit li va donar "Hero".
El film es situa en la xina imperial, i narra la lluita entre el clan de La casa de las dagas voladoras i "l'imperi xino", així com l'amor que sorgeix entre una cega del clan i un "membre del govern".

L'estil visual és impressionant, perfecte, molt poètic, i encaixa amb armonia en la històra. Els combats, que no són pocs, són pràcticament coreografies de dansa. Personalment, "La casa de las dagas voladoras" se'm va passar volant, perquè m'encanta aquest estil de pel·lícula, però reconeixo que segur que hi haurà gent que es cansarà ràpid de tants saltironets, i que li criticarà que en ocasions més que una pel·lícula sembli un anunci de xampús. Això sí, és impossible que no agradi l'escena final, que tant per les imatges com pel què succeeix és genial.

En quant al guió, es tracta d'una història senzilla, amb unes quantes sorpreses o enganys, però que des d'un principi et pots imaginar com acabarà. A mi em va agradar molt la innocència dels personatges i del missatge que es desprèn de la pel·lícula.

Pel que fa a les actuacions, la parella protagonista (foto, a que són guapos?) ho fa molt bé (Zhang Ziyi comença a ser una actriu molt coneguda), però a mi em va sobrar l'actor que fa de Leo (el tercer protagonista).
Si us va agradar "Hero", "La casa de las dagas voladoras" us agradarà, 99% segur...

Puntuació: 8
Puntuació filmaffinity: 7,1

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jeje interessant observar com marcel adopta l'estil de comentaris dels articles dels diaris o revistes que posen fragments de l'article en gran xq tinguis ganes de llegir l'article.

També es nota influència del fnac quan posa allò a les pelis..."si et va agradar aquesta...aquesta segur que t'agradarà". pero al fnac son mes cutres xq no posen diferents pelis, sino una matexa saga jaja royu kill bill 1, kill bill 2.

buenu ja saps k no pots esperar ket faci un comentari d'akesta peli xq no la veure!apasomiadeuuu

Marchelo ha dit...

Renovar-se o morir. Intento lluitar contra la monotonia del blog...que ultimament esta mort...i es que tinc un dilema existencial: que es millor que comenti pelis que probablement mes gent haura vist, i podra comentar, o comento pelis que m'imagino que poca gent haura vist, i a lo millor si la comento l'arriben a veure?

To be or not to be...

Anònim ha dit...

Gran pelicula esta, y no lo digo por querer parecer un entendido del cine que ensalta las pelis asiaticas (como en todos los sitios se hacen peliculas buenas y malas), sino porque realmente me gusto. Más allá de las escenas de combate y los saltos de circo -que estan bien- la historia me parece interesante y a mi no me pareció tan previsible el final.

Respecto tú dilema, yo apostaría por una solución intermedia. Esta pagina es un buen medio para conocer grandes pelis/libros/series que uno debe conocer si o si. No debes olvidar la función social de tu blog...

el santo job ha dit...

esta es bastante buena, aunque me molo más la de Hero, con Jet Li. Me sigue pareciendo increible que peliculas de tortas puedan ser a veces tan artísticas...

lo de hacer de unas u otras, yo probaría a tirar por el camino del medio, cada vez una cosa.

saludos, fiera!!

 
anar a dalt