Twitter del bloc

dissabte, 23 de juny del 2007

Arrested Development



Una bona comèdia, encara més alternativa que "Scrubs", que us recomano
que veieu si teniu l'oportunitat


"Arrested Development" és una sèrie americana que m'agradaria recomanar. No em sona que l'hagin fet aquí, encara que potser sí que ha passat per la televisió digital... Jo em vaig comprar la 1ª temporada al FNAC, perquè havia llegit que el Zach Braff (protagonista de "Scrubs") la recomanava. M'imagino que si la voleu veure només us queda comprar-la o bé atacar l'ordenament jurídic del nostre preuat país descargant-la per Internet. Que consti que jo recomano la primera opció! També hi ha la possibilitat de demanar-la al videoclub marchelo...eh Edu i Quique?

Pel que fa a la sèrie, té un humor molt absurd, molt rebuscat (tant rebuscat que hi ha bromes que costa pillar-les), i al principi és difícil agafar-li el ritme... però un cop comences a conèixer els personatges, tots excèntrics, et vas enganxant progressivament. Està filmada com si es tractés d'un reality show, a l'estil de "Los Osborn", per intentar donar una mica de sensació de realisme entre tanta esquizofrènia. Una altra característica novedosa d'aquesta comèdia, és que no hi ha les típiques rialles de fons, que si la sèrie és dolenta la fan insoportable.

"Arrested Development" ens explica la vida de la familia Bluth: al cap de familia el tanquen per evasió d'impostos i altres delictes, i el Michael, el protagonista, i única persona normal de la familia, té que tirar endavant el negoci del pare, aguantant com els seus germans li demanen constantment diners per viure del gorro. Perquè entengeu de quins tipus de personatges estem parlant: el Job és un "ligón" que aspira a convertir-se en un gran mag; el Tobias és gay, està casat amb la germana del Michael, i té la greu enfermetat de "la no desnudez": no s'atreveix a despullar-se, i es dutxa sempre amb uns texans curts ben apretats; el George Michael, fill de Michael, és un nen bastant repelent, que està enamorat de la seva cosina, amb la que viu. Costaria decidir quin és el més freak de tots.
En definitiva, una bona comèdia, encara més alternativa que "Scrubs", que us recomano que veieu si teniu l'oportunitat. Això sí, tingueu paciència en els primers capítols, i ja veureu com progressivament us va agradant més i més.

PD. Em reafirmo en què els americans són indiscutiblement els millors fent sèries!

Puntuació: 7,5
Puntuació filmaffinity: 7,5

1 comentari:

el santo job ha dit...

yo aun no la he visto...
pero como se ha acabado House voy a tener que encontrar otra!!

Heroes? Me han dicho que tiene buena pinta...

sí, qué grandes son los yanquis haciendo series...

 
anar a dalt