Twitter del bloc

dissabte, 16 de juny del 2007

Corazones solitarios

"Una pel·lícula que està bé per veure al cine...
però no espereu una nova L.A.Confidential"
"Corazones solitarios" és un bon thriller policíac, cine negre del d'abans, que s'ambienta en els EUA dels anys 50, i que van estrenar ahir divendres. El planter d'actors no és de "primera fila", però sens dubte és excel·lent: John Travolta (a mi no m'agrada gaire però aquí ho fa bastant bé), James Gandolfini (alias Tony Soprano, un actor que personalment m'encanta), Scott Caan (no ho fa malament però sempre sembla que faci el mateix paper), Laura Dern ("Jurassic Park"), Jared Leto ("Requiem por un sueño") i Salma Hayek.
La pel·lícula, basada en fets reals, narra l'evolució d'una parella de psicòpates (Salma Hayek i Jared Leto), que es dediquen a enamorar a solteres necessitades i riques (d'aquí el títol Corazones solitarios), per deixar-les sense un "euro" i matar-les. El personatge que interpreta el "Mr.Phenomenon" és l'encarregat de liderar la investigació per atrapar a la parella d'assassins.
"Corazones solitaros" no sorprèn, ofereix justament el que s'espera: una trama clàssica, sense grans floritures, i de la que ja se'n sap el final només començar. Tot i així, destaca la bellesa de la fotografia, la música, que et fa sentir realment en els anys 50, i la tensió que provoca cada aparició dels "killers". Són una parella realment imprevisible, molt més que Etoo i Ronaldinho. També em va agradar molt la relació que hi ha entre els 2 polis, els diàlegs entre ells són bons i "sincers".
Això sí, trobo que la parella d'assassins no està gaire ben perfilada, el guionista ho ha exagerat massa, i no m'acaba d'agradar l'excentricitat amb la què actuen durant tota la pel·lícula, sobretot la Salma Hayek. En quant al Jared Leto... a mi aquest paio encara no m'ha agradat a cap peli, té una cara d'empanat que no em convenç... tot i així en teoria aquesta és una de les seves millors actuacions, s'ha hagut d'engreixar i sortir calvo...
En definitiva, una peli que està bé per veure al cine, i sobretot ara que tampoc en fan gaires que valguin la pena (a mi m'agradaria veure també, de les que van estrenar ahir, "Bajo las estrellas", que espero poder comentar d'aquí poc), però no espereu una nova "L.A. Confidential".
Puntuació: 6
Filmaffinity.com: 6.2

 
anar a dalt