Twitter del bloc

dilluns, 16 de febrer del 2009

Dexter

Ja que aquest cap de setmana no he pogut anar al cinema, aprofitaré per comentar una sèrie que m'ha sorprés d'allò més, Dexter. Quan va sortir i vaig saber de què anava, la vaig rebutjar sense donar-li ni un capítol. L'argument em semblava (i em sembla) amoral, un metge forense que per les nits es dedica a fer d'assassí en sèrie. Sí que queden poques idees, pensava. No podria haver estat més equivocat. 

"Dexter" és una excel·lent sèrie, divertidíssima, intel·ligent i original que enganxa desde el primer capítol (almenys la primera temporada que he pogut veure) gràcies a un guió rebuscat i potentíssim (que recorda a l'anime japonès Death Note) i a un personatge principal que, Sorpresa! és difícil que no caigui bé. 

L'actor protagonista (Michael C.Hall) juga un paper clau en la sèrie, composant un assassí carismàtic, amb el que simpatitzem per la seva preocupació en no poder sentir, i la seva lluita constant per conseguir relacionar-se i connectar amb la resta d'humans. A part d'això hi ha forces secundaris bons, com els policíes Angel i Doakes, o el propi assassí de la primera temporada. 

El Martí ja la recomana fa temps al seu bloc, si no m'equivoco és la seva sèrie preferida... mai hagués dit que jo l'acabaria recomanant també, però no me'n queda un altre, és boníssima. Per temàtica segur que no em marcarà tant com The West Wing o Lost, però bé, potser sí, Dexter no deixa de sorprendre!

6 comentaris:

bambam ha dit...

Grandíssima sèrie. Jo també la vaig recomanar el meu blog. La segona temporada encara em va agradar més que la primera. I la tercera... Comença molt molt bé, després (sempre segons el meu parer) decau i remonta un altre cop. Ja estic esperant la quarta! Imprescindible en VO; vaig veure un capítol a Cuatro i es desastrós.
Salut!

Anònim ha dit...

jejeje... bé bé, veig que t'has rendit a l'evidència al final.

Realment, si no la preferida preferida, una de les millors que he vist mai, això segur. La temàtica, els personatges, l'estètica... la veritat és que enganxa i quasi obsessiona!

M'alegro que per fi l'hagis descobert!

Ana Tirado ha dit...

La serie és molt gran! pero el llibre en el que està basada ho és molt més! Recomano a tothom que es llegeixi el llibre primer!

bajoqueta ha dit...

Una serie genial! Lost és Lost, però esta deu n'hi do. Al principi costa de vore, però després li acabes agafant carinyo i tot.

Marchelo ha dit...

Bambam, jo la 2a no la he pogut veure, estic esperant que surti en DVD!!

Martí, qui ho diria que l'acabaria veient!! val moooolt la pena

Ana, m'he comprat el llibre per la teva recomanació, espero que estigui bé :)

Bajoqueta, totalment d'acord!!!

gràcies pels vostres comentars!

Unknown ha dit...

Ja ha acabat la tercera temporada i el personatge té una progressió impressionant. Una de les característiques que tenen House o CSI és que el personatge principal evoluciona més aviat poc. Aquí el personatge té matisos que t'acaben enganxant.

 
anar a dalt