Twitter del bloc

dimecres, 24 de desembre del 2008

BON NADAL!

Us desitjo a tots un molt bon nadal i any nou! En principi aquests dies me'ls pendré de festa i no actualitzaré el bloc, a no ser que vegi alguna pel·lícula que "m'obligui" a fer-ho (com ara Australia o The Spirit). A falta de veure "El intercambio" del mestre Eastwood, em reafirmo en que aquest final d'any cinematogràfic ha estat força lamentable.

En fi, que disfruteu el nadal, menjeu molts turrons i aprofiteu per descansar un pèl i començar l'any amb les piles ben carregades!!! Una abraçada,

Marchelo

PD. és una bona època per veure les típiques pel·lícules nadalenques... quina és la vostra preferida? De les últimes que recordo em quedo amb "Love actually", un film que és més del que aparenta!

7 comentaris:

Josep ha dit...

Bon Nadal, Marchelo: espero que l'àpat d'avui et permeti demà seguir disfrutant de les festes.

Salutacions.

La cuina vermella ha dit...

Bon Nadal Marchello!gràcies per les teves recomanacions. Ens apuntem a que facin la 8ena de West Wing. Una recomanació per fer passar la pena: la tercera temporada de Dexter.

Bon any!

Jordicine ha dit...

Vols dir??? N'hi hagut de molt pitjors. 'My bluebery nights', 'Gomorra', 'Il divo', 'El intercambio'... Déu n'hi do. Bones festes, Marchelo.

Ivan ha dit...

Bon Nadal Marchelo, jo fa temps que no veig cinema..al cinema XDD, els classics em fan molt mes feliç, jeje, pero be, vull anar en aquestes festes a veure "My blueberry nights" i "Buscando un beso a medianoche".
Una abraçada

La Llanterna Màgica ha dit...

Molt bon any Marchelo!

Esperem que el 2009 sigui millor que el 2008, que ha estat un any de nivell cinematogràfic regular.

Anònim ha dit...

Feliç any nou li desitjo el meu estimat Marchelo, i espero que el proper any ens coneguem in person.

Unknown ha dit...

Bon Nadal i pròsper any nou 2009!

 
anar a dalt