Twitter del bloc

dilluns, 27 d’octubre del 2008

L'escena memorable de la setmana: Reservoir Dogs

Hola a tots, a proposta de Jordicine, penjo una escena memorable de Reservoir Dogs. No he trobat la que em demanava, però m'he pres la llibertat de posar-ne una altra, igualment mítica, no creieu? Michael Madsen em sembla un excel·lent actor (sobretot en personatges com aquest) que està poc aprofitat.

A propòsit de Tarantino, haureu comprovat que he canviat la capçalera del bloc. L'obra és del Ricky, a qui haig de donar les gràcies per currar-se un homenatge a Kill Bill i a Tarantino tant personal (i sanguinari!). Espero les vostres opinions respecte al new look del bloc!

D'altra banda, comentar també que he posat un nou gadget de google, els seguidors. A partir d'ara us podeu inscriure com a seguidors del bloc. De què serveix? No en tinc ni idea, la veritat. Serà qüestió de tirar-se a la piscina!

Finalment, haureu notat que he disminuït el ritme de producció del bloc. Em sap greu, però durant un temps no podré actualitzar amb tanta freqüència com ho he fet fins ara per varis temes personals (tots ells "feliços", com l'emancipació inminent amb la Lorea!).

12 comentaris:

bambam ha dit...

Aquest cop l'has clavada... És la meva peli preferida! La vaig llogar més de deu vegades en vhs, i al final els del videoclub em van dir: "mira chico, ya te la puedes quedar, que eres el unico que la alquila, y nos sabe mal que pagues cada vez". Em vaig quedar a quadres i vaig marxar cap a casa amb la peli més content que un ginjol!
Crec que està clar el que penso d'aquesta no?

Salut!

Bargalloneta ha dit...

Enhorabona pel nou look!!!
No és que sigui una pel.lícula que m'agradi en excés però reconec que l'escena del restaurant , amb la Uma matant a tort i a dret als ....quants eren 80 i pico xinos??? és força entretinguda sobretot per tornar a posar de moda el xandall de color groc!!
Jo també m'he posat lo dels seguidors Marchelo, espero veure't ben aviat eh???????
Però sobretot felicitats i enhorabona pel teu nou estat civil!!!
i que duri!!!!!!
petons i abraçades

Jordicine ha dit...

Tremenda escena. Memorable. Forma part de la història del meu cinema personal. Merci. I el look impressionant. M'agrada molt. Ja estic entre els teus seguidors. Una abraçada.

Goethemola ha dit...

Bé. ja em tens com a seguidor! A veure si em posso jo tambè la cosa aquesta.

Fa gràcia, oi?

;)

J.M. ha dit...

Una escena memorable.
Per cert, he vist que tens una entrada dedicada a "Viaje a Darjeeling". L'he vista fa poc i he de dir que m'ha encantat descobrir el cinema de Wes Anderson i els seus personatges (has vist "Hotel Chevalier", el breu curtmetratge que és, en la trama, previ a la història del film?).

Marchelo ha dit...

Bambam, m'alegra veure't per aquí de nou, gràcies pel teu comentari!

Bargalloneta, gràcies per les felicitacions!! A mi Kill Bill I i II em semblen una genialitat, però entenc que no puguin agradar!!

Jordicine, de res home, ja saps, a proposar sempre que vulguis, i més quan les propostes són tant bones!

Goethemola, gràcies per fer-te seguidor, al final ja descobrirem de què serveix!!

Jeroni, sí vaig veure Hotel Chevalier, em va semblar un curt preciós, i se'm va passar comentar-ho... em recorda a Lost in translation, la meva peli preferida. Genial la cançó que sona. Gràcies per la visita!

Salutacions a tots

Anònim ha dit...

El meu estimat Marchelo aquest escena és memorable, pot ser que aquesta pel · lícula sigui la millor d'aquest director. És molt teatral, amb aromes al Kubrick de "Atracament Perfecte" És una simple genialitat, és contundent, concisa és cinema. Això per no parlar de les seves memorables diàlegs. En fi, que no es preocupi per no hi més sovint, li entenem, cuidese, i no es preocupi que li serem fidels.

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Felicitats per l'emancipament!!
Grandiosa peli "reservoir Dogs" quantes vegades vaig veure el final a càmara lenta per veure qui disparava a qui!!!!
M'agradava el dibuix de Kill Bill, però ha desaparegut!!!
i ja soc seguidor del teu blog!!!
salutacions

La Llanterna Màgica ha dit...

Memorables escena... I jo crec, amb la perspectiva del temps, que segurament Reservoir Dogs és la millor pel·lícula del Tarantino.

Anònim ha dit...

Sens dubte el millor de Tarantino! A mi m'agarada molt tb l'escena en que discuteixen el significat de la cançó "Like a Virgin"

Marchelo ha dit...

Videodromo, estem d'acord en que Reservoir Dogs és una obra mestra, però no sé si és la millor de Tarantino, totes les que ha fet em semblen una genialitat.

Àngel, gràcies pel teu comentari!! El dibuix de Kill Bill ja tornarà :)

Llanterna i Glamboy, us dic el mateix que al Videodromo! Espero molt de Inglorious bastards, pot ser la òstia!!

salutacions a tots i gràcies pels vostres comentaris

Jorge - cinenovedades ha dit...

Muy buena escena, si señor! Michael Madsen es un muy buen actor, y lo demuestra con creces en esta gran cinta de Tarantino.
Saludos!

 
anar a dalt