Twitter del bloc

divendres, 5 de setembre del 2008

L'escena memorable de la setmana: Sin perdón

Estava pensant en una escena memorable per penjar i ha estat inevitable caure de nou en el gran Eastwood, un especialista pel que es veu en això de rodar escenes inoblidables (o és que a mi m'agrada molt). Avui és el torn de Sin perdón, una obra mestra del western. Segur que tots recordareu l'escena, seguríssim.


Aprofito per comentar una novetat al bloc: com veureu al final de l'entrada, ara es pot qualificar l'article. He respectat els qualificatius que ja venien de "serie": divertit, interessant, genial i he afegit "desastrós", pels qui tinguin ànims de criticar!! Espero que us agradi i que tingui èxit (almenys més que la puntuació per estrelles!!). Ah, i veureu que podeu prémer més que un botó per comentari, o sigui que si voleu posar divertit, interessant i genial en un mateix, no us diré que no!

6 comentaris:

Josep ha dit...

Aquesta es possiblement la més verídica escena de lluita amb armes que mai s'hagi vist al cinema de western.

Com a gran afeccionat al western, recordo haver llegit ja fa temps un llibre on s'explicava clarament que, per exemple, molts dels cowboys eres coixos degut a trets dels seus propis revòlvers, al dur-los montats quen anàven a caball i es disparaven sols. El Colt 45 no era pas tan fiable com es veu al 99% de les pel·lícules, i aixó de , per exemple foradar una moneda amb un tret era impossible.

El gran Eastwood, si no recordo malament, ho ve a mencionar de passada tot parlant d'aquesta pel·lícula i fins i tot al guió ja es dona a entendre la realitat tan ben representada en aquesta escena que, certament, has escollit amb molt encert.

Salutacions.

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Aixo no es una escena memorable!!!
es tot una pel.licula memorable....
mare de Deu...quina obra mestra

Àlix ha dit...

Hola Marchelo. Gracies pels teus comentaris i per linkar el meu blog (http://vini-vidi-filmi.blogspot.com). Jo no hi tinc tanta pràctica com tu en això de fer blogs com tu, pero... "estoy en ello". Després d'estudiar-m'ho... he aconseguit poder "linkar" el teu blog, també. El qual, per cert, està molt bé. El seguiré amb atenció!
Com tu dius, "ens llegim".

La Llanterna Màgica ha dit...

Aquesta pel·lícula està plena de grandíssimes seqüències.

La mateixa escena inicial és un exemple perfecte de com presentar els personatges d'una pel·lícula.

Per cert, estic llegint un llibre sobre John Ford on el propi director explica que en l'oest de veritat els cowboys disparaven amb rifle perquè qui intentés desenfundar una pistola, abans de poder-ho fer, ja havia rebut quatre trets d'un rifle.

Jorge - cinenovedades ha dit...

Y si, la mejor escena de una notable película. Muy bien elegida Marchelo!
Que duo actoral por dios! El gran Eastwood y el tambien enorme Gene Hackman.
Saludos!

Marchelo ha dit...

Hola a tots!! com sol passar últimament, veig que hi ha unanimitat en quant a l'escena memorable... això no pot ser, la propera serà més personal perquè hem pogueu criticar l'elecció :)

Josep, gràcies per la teva aportació, no en tenia ni idea!

Àngel, totalment d'acord!

Roger, gràcies també per l'aportació!

Jorge, y Morgan Freeman!!

 
anar a dalt