Twitter del bloc

dimecres, 18 de juny del 2008

Un mafioso que es el más malo del globo terráqueo

L'altre dia vaig penjar un comentari del crític de El País que em va fer gràcia. Avui vull deixar constància d'un altre, que també té tela. De fet, intentaré que aquesta es converteixi en una nova secció del bloc, com la d'escenes memorables. Sempre va bé un toc d'humor, no penseu?

Nacer para morir, puntuació: MALA


"Aquí llega un dúo singular: el karateca Jet Li, que da muchos golpes, aunque interpreta poco, y el rapero DMX, que también va de duro, aunque ni cante ni nada. Ambos son enemigos, pero se alían para salvar a la hija del segundo, secuestrada por un mafioso que, compendio de maldades, es el más malo del globo terráqueo."

Pobre crític de El País, li fan comentar una pelis que és normal que perdi les ganes d'escriure... el paio és el més amargat del globus terraqui!

6 comentaris:

Manuel Márquez ha dit...

Pues sí, compa Marchelo, parece que al crítico de marras no le terminaba de entusiasmar el producto, vaya... Por cierto, disculpa mis pocas visitas, y mis menores aún comentarios, pero es que mi catalán (yo no lo hablo ni en la intimidad) no me da para más...

Un abrazo, y felicidades por tu blog.

Marchelo ha dit...

Apreciado Manuel, ¡no hay de qué disculparse! En la columna izquierda del blog encontrarás un traductor al castellano... no es perfecto pero no está mal!

Saludos!!

Josep ha dit...

Ja, ja, ja...

Acabarà fent-se famòs, aquest paio, gràcies a tú... :-)

Salutacions

Ivan ha dit...

pero mala mala eh...ajja
Como es diu el critic?
Salutacions Marchelo!

Marchelo ha dit...

Josep, espero que s'acabi fent famós, la veritat és que té un punt de Risto Mejide jeje

Iván, no sé el seu nom, però bueno, l'intentaré esbrinar i d'aquí un temps el treuré de l'anonimat del que disfruta!!

Salutacions

Carlos Giacomelli ha dit...

XDDD aquesta peli la vaig anar a veure a Itàlia quan era més jove, i vaig acabant sudant tant d'ella que no recordo absolutament cap escena (aixó sí, recordo los besicos que me fue dando la moza que tenía al lado, juju)

 
anar a dalt