Twitter del bloc

dimarts, 24 de juny del 2008

L'escena memorable de la setmana: Un mundo perfecto

"Un mundo perfecto" és una de les millors pel·lícules de Clint Eastwood, però no està suficientment valorada. En la meva opinió és fins i tot superior a Mystic River i Million Dollar Baby, excel·lents films també. Recordo que quan la vaig veure de petit (deuria tenir uns 12 anys aprox) em va impactar moltíssim l'escena que penjo, que és esplèndida i aterridora, segur que la recordareu. Sento no penjar-la en versió original, no l'he trobat.


7 comentaris:

Josep ha dit...

L'escena es molt bona, certament.

Però no puc estar d'acord amb el que dius de les altres dues pel·lícules posteriors, per a mí possiblement les millors de les que he vist d'En Clint, que em penso son totes.

Salutacions.

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Aquesta es una película que va passar una mica desapercebuda i que es de les millors de l'oncle Clint...El personatge de l'Eastwood es un clar precedent del personatje de la novela i després pel·lícula "No es pais para viejos" interpretat pel Tommy Lee Jones...
Un film magistral, emocionant i no dic millor que altres perque altres d'Eastwood tb m'ho semblen..o es que "Sin perdon", "Mistyc River" o "Los puentes de Madison" no ho son?
salutacions...molt bona eleccio

Marchelo ha dit...

Josep i Àngel, la veritat és que l'afirmació de que "Un mundo perfecto" és millor que Mystic River o que Million Dollar Baby tenia força intenció de provocar.. :) la veritat és que és molt difícil dir, en pel·lícules tan bones, quina és millor que l'altre. En el que sí coincidim és que aquesta és una gran pel·lícula!!

Salutacions

Durán ha dit...

i... 'Los puentes de Madison'? Potser em quedo amb 'Los puentes...' i amb 'Un mundo perfecto'. Bé, i les altres, magnífiques també hehe.

Dani Coll ha dit...

Boníssim pel.lícula.

No sé si la millor, però sí que és molt ben feta i ens ofereix un dels millors finals que he vist.

La banda sonora (com no en un film de Clint Eastwood) també memorable.

Salutacions.

Marchelo ha dit...

Bones, està clar que és difícil triar pel·lícula quan parlem del gran Eastwood!!!

Sensepresses el final és esplèndid, molt emotiu, a mi també em va encantar!!

Salutacions

Jorge - cinenovedades ha dit...

Buenísima la escena, si señor, coincido ampliamente. Ademas se trata de una obra cinematográfica única. Una gran película del gran Clint Eastwood, con una actuación fantástica de Kevin Costner.
Saludos!

 
anar a dalt