Twitter del bloc

dimecres, 14 de maig del 2008

L'escena memorable de la setmana

Avui us porto la millor escena (final) d'una de les meves pel·lícules preferides, "Una historia verdadera", de David Lynch, que té ni més ni menys que un 8 a filmaffinity. No entenc com un mateix director pot fer una meravella tan sencilla i conmovedora com aquesta, i després un film sobrevaloradíssim que em va semblar un timo monumental, "Mulholland Drive". Si no heu vist la pel·lícula millor no mireu l'escena, perquè és el final. Pels qui l'heu vist, no em direu que no és un dels millors finals que heu vist al cine... amb poques paraules expressa tots els sentiments de l'Alvin... ah, i espectacular banda sonora! Que la disfruteu!

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Memorable és poc...

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Ohhh el que has dit de Mulholland drive ha ferit la meva sensibilitat...pero si es una obra mestra!!!!!!
maravella de les maravelles!!!!!!!
De fet totes les pelis de Lynch em semblen genialitats, inclús la discutida "Inland empire"

Marchelo ha dit...

Àngel la veritat és que només he vist una vegada Mulholland drive i m'esperava tantíssim de la pel·lícula, que em va decebre un munt. L'haig de tornar a veure, està clar!!

Salutacions

Deric ha dit...

Una pel·lícula genial!
De fet soc un fan de Lynch, tot i que Mulholland no la vaig entendre de res i crec que se li va anar l'olla amb el film, de totes maneres té el seu esperit, és una obra Lynch 100%

Damià ha dit...

L'has cagat amb Mulholland, és boníssima!!!! Aquesta sí que és un timo, que va d'un viejo amb un tractor..

Deric ha dit...

No hi estic d'acord Damià amb el comentari teu i no per Mulholland

Marchelo ha dit...

Ben dit Deric!! :)

Damià, si no l'has vist tiu!!

Anònim ha dit...

100% d'acord Marcel, meravellosa pel·lícula. Per la seva senzillesa, per la seva sinceritat, per la seva honestedat, per la seva humilitat, per la seva humanitat, etc etc.

Es podria resumir dient que cap peli aconsegueix tocar la fibra de la forma com ho fa aquesta necessitant tan poc. No recordo cap altra en què desitgés amb totes les meves forces que el protagonista aconseguís el seu objectiu. Impossible no emocionar-se. I què dir de la banda sonora i de la extraordinaria fotografia... un autèntic plaer per a l'espectador.

Lynch està com una cabra i jo també vaig sortir força emprenyat de veure Mulholland Drive, però aquí va demostrar que és un tros de director.

Per cert, et recomano fervorosament Carretera Perdida. L'estructura és semblant a Mulholland Drive, però jo la vaig entendre molt millor (o això vaig creure) i em va agradar molt.

Anònim ha dit...

Yo soy todo un fan del mundo surrealista de Lynch y como no podía ser de otro modo, también lo soy de esta peculiar road movie a ritmo de tractor

Ivan ha dit...

Aquesta..Obra mestra total.
Mullholand Drive fallida completamente. He parlat...XXDD
Salutacions Marchelo!

Marchelo ha dit...

Ivan, gràcies, per fi algú que coincideix en que Mulholland és un timo :)

Videodromo, gracias por tu visita, ¡Nos leemos!

M.I. ha dit...

Para mí, el cine de este señor es absolutamente prescindible.

Marchelo ha dit...

M.I, pero no te gustó "una historia verdadera"?

 
anar a dalt