Twitter del bloc

dimarts, 27 de maig del 2008

Curmetratge "Historia de un letrero"

La Lorea, gran lectora, comentarista i important font d'inspiració del bloc (només cal veure la 3a posició que ocupa en el Top de Comentaristes), m'ha enviat avui aquest curmetratge, "Historia de un letrero", que us recomano molt veure i que va participar en el festival de Cannes. És una història sencilla i bonica, amb una bona banda sonora que l'acompanya. No anticipo res de l'argument perquè perdria la gràcia. Ja em direu què us ha semblat, gràcies Lorea per la gran aportació! De fet, em sembla una bona idea això de penjar curtmetratges, intentaré fer-ho periòdicament, s'accepten aportacions, per suposat. Gran invent el Youtube, sí senyor!

3 comentaris:

M.I. ha dit...

A mí me ha gustado. Le doy un 3 porque no cubre mis expectativas a nivel técnico. No, en serio, está bien. Luego lo veo más tranquilamente, que ahora estoy en el curro.
Besos.

Anònim ha dit...

Gràcies Marchelo! ;)
El curt va guanyar el premi Special Cannes 2008 d'entre 2,000 curts que es van presentar de tot el món! Es tracta d'una història maca amb un bon missatge... però que no és original, tots l'hem vist i la relacionem amb les tècniques de mercat i màrqueting!

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Es maco si senyor i emotiu...
la banda sonora m'ha recordat a "El cartero y Pablo Neruda"...
Gracies per descobrir-m'ho.
salutacions i bona setmana

 
anar a dalt