Twitter del bloc

dimecres, 23 d’abril del 2008

Feliç diada de St.Jordi

Bon dia a tots, només volia desitjar-vos un feliç dia de St. Jordi: que a les noies els regalin moltes roses i llibres (perquè sino és una putada que et regalin una cosa que amb 2 dies es mor i res més!) i als nois moltes roses! Proposo que escriviu aquí els llibres que us heu comprat o us han regalat avui. A mi de moment m'han regalat El ángel más tonto del mundo, del Christopher Moore. Ja me n'he llegit un d'aquest autor, són divertidíssims, al estil dels de Terry Pratcher.


19 comentaris:

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Bueno...jo ja se que la meva parella em regalarà "El juego del Angel" de Zafón, la veritat es que vaig disfrutar molt amb "La sombra del viento" així que agafaré aquest amb moltes ganes tot i que tindrà que esperar uns dies a que m'acavo "Saber perder" de David Trueba.
A la meva parella li compraré la rosa i algun llibre o peli que em demani...
Per cert, "El angel más tonto del mundo" es molt divertit, encara no m'he llegit l'altre que s'ha publicat que no m'enrecordo exactament del nom, se que te que veure amb la mort...encara que tindrà que esperar a que hem llegeixi tres del Murakami...
Mare meva tinc ja llibres per tot l'any!!! Això es bo!!!
salutacions

Anònim ha dit...

Encara no sé quin és el llibre que em regalaran (de moment només m'han donat el ram de roses), però em faria gràcia llegir l'últim de l'Albert Espinosa... o el de Murakami, que m'encanta! I el de Zafón segur que també cau per algun costat...

bambam ha dit...

A mi m'han regalat (per petició pròpia) "La profecia 2013". Vaig disfrutar molt amb "El quart Reich", i segueix les aventures del mateix protagonista.
Salut, roses i llibres per tothom!

Marchelo ha dit...

Angel, l'últim llibre que s'ha publicat del Moore es diu "un trabajo muy sucio", te'l recomano, és molt divertit.

Lorea, espero que tinguis sort i et regalin un dels llibres que tens ganes de llegir :)

Bambam, em sona el cuart reich però ara no em ve el cap l'autor.

Que vagi mb el St.jordi!

Anònim ha dit...

Marchelo, tinc molta sort amb el que ja tinc, així que sigui quin sigui el llibre que em regalin segur que m'agrada perquè sempre l'encerta! ;p
Feliç dia de Sant Jordi!!

mrpage ha dit...

"El ángel más tonto del mundo": dolentoooot, dolentoot. Em va decebre.

mrpage ha dit...

Per cert, a mi m'han regalat "Fermin". Ja els diré el què.

Marchelo ha dit...

Albert, a mi em va agradar força FIRMIN, pots llegir el comentari del llibre en aquest bloc! ja et diré q tal El ángel más tonto del mundo, espero que m'agradi xq amb un trabajo muy sucio vaig riure força!

Salutacions!

per cert, tmb m'han regalat Nocilla Dream, pinta mb!

Anònim ha dit...

A mi Firmin em va agradar bastant! I espero que El ángel más tonto del mundo també estigui bé, que és un regal de Sant Jordi!
Finalment a mi m'han regalat El mundo amarillo, de l'Albert Espinosa, a veure què tal!

bambam ha dit...

Marchelo, "El quart Reich" és del Francesc Miralles. Us el recomano, qui llegeixi llibres visualitzant com si mirés una pel-licula disfrutarà força.

Marchelo ha dit...

OK bambam, en prenc nota!

Daniel Daranas ha dit...

Bona Diada + 1! Jeje

No et diré quin llibre m'han regalat perquè mira, m'ho guardo per a mi :-) Sí que et comentaré, per fer una mica de safareig, que de la teva llista d'IMDB la pel·lícula que més m'agrada és "Spirited Away", o sigui "El viatge fantàstic de Chihiro i Chen" (aquest és, més o menys, el títol original); la que menys, aquest espant anomenat "Garden State"; i la que més m'avergonyeix no haver vist, "El Padrí II". Per a gustos, ja se sap, els colors i les pel·lícules. Salutacions!

Sesión discontinua ha dit...

Pues yo he comprado "Konrad o el niño que salió de una lata de conservas" de Christine Nöstlinger para mi hija. En cuanto a mí, he optado por "El cuaderno dorado" de Lessing.

Por cierto Marchelo: aparte de que date por enlazado, me gusta también tu blog: el estilo, el tono... incluso obras maestras ("El viaje de Chihiro")....

Nos leeremos, seguro!!!!!

Marchelo ha dit...

Daniel, doncs ja saps que toca, a veure El padrí 2, un imprescindible! A mi m'encanta Garden State, m'encanta Zach Braff, la banda sonora, la Natalie Portman, però és el que dius, gustos són gustos!

José, gracias por escribir y enlazarme, como tu bien dices, nos leemos!

Anònim ha dit...

Jo aquesta diada m'he comprat el llibre " Los movimientos de emancipación nacional" d'Andreu Nin i de moment te bona pinta.
Salut

Marchelo ha dit...

Collons Lenin no descanes mai eh? Podries llegir alguna novel·la d'evasió jeje a tu que et mola tot lo rus, et recomano El pabellón nº5 de Chejov i El jugador de Dostoievski

silvia i christian ha dit...

A mi m'han regalat Firmin & Nomes socis (ferran torrent). Ara fakta que me'ls llegeixi..

Anònim ha dit...

Tina! Firmin està molt bé i és ràpid de llegir! Sempre te'l pots endur per llegir-te'l a l'avió... que Tailàndia està molt lluny!

Marchelo ha dit...

tina i silvia, gràcies per escriure, què guapos que esteu a la foto :) ejej a tailàndia llegim Firmin!

 
anar a dalt