Twitter del bloc

dimecres, 12 de setembre del 2007

Enquesta Tarantino

Hi ha hagut empat tècnic. Els resultats de l'enquesta (millor pel·lícula Tarantino) són els següents:

  • Reservoir Dogs: 3
  • Pulp Fiction: 3
  • Jackie Brown: 0
  • Kill Bill I i II: 2
  • Death Proof: 1

Personalment no tinc clar quina és la pel·lícula que més m'ha agradat, totes tenen lo seu. Sorprèn que Jackie Brown no tingui cap vot, és molt bona, encara que potser és la que menys deixa veure l'estil Tarantino, té un argument genial.

Per cert, la següent enquesta m'agradaria que la proposés algú. El primer que proposi enquesta la penjo! Camarada Lenin, torna de Siberia i contesta!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

camarada Marcel, cada dia kuan torno miro el teu blog, podriem dir ke i estik enganxat com ho estik de la maria xDD... i respon els posts en frequencia (l'ultima asigut al de la peli death proof...). Jo estaba esperant una enquesta de la millor peli del kubrick, per vuere kin resultat sortiria pk segur ke la meitat de la gent no les a vist totes. Segur ke si procedeixes a fer akesta enkesta sortira guanyadora la reketipika naranja mecanica....

Salutacions atu i el camarada comisari del teu germa :) ke no em para de fer spoilers de series....jajajaja puto guillem.....

Marchelo ha dit...

Lenin,

com pots veure he complert amb la meva part i he penjat una enquesta sobre la millor peli de Kubrick... he posat les més típiques... la meva preferida és Senderos de gloria, molt bona.

per cert, ja que mires el blog a diari et podries subscriu-re posant el teu e-mail, així sabries quan hi ha novetats i quan no!

ah, ahir van fer el primer capítol de Shark, una sèrie d'advocats que pinta bastant bé!

Anònim ha dit...

Camarada, com he vist has posat l'enquesta del kubrick, gràcies per acceptar l'humil proposta d'un dels teus fidels seguidors del teu blog...però com potser ke no hagis posat el resplandor???? La única peli de la història ke realment m'ha fet por. El meu vot es per resplandor i després vindria l'execel·lnet senderos de gloria ke krek ke amb el color blanc i negre de l'època guanya molt i ke akesta peli en color no seria el mateix....

P.D: el meu correu electronic es misterbean44@hotmail.com en honor el gran humorista de la història ke ha aconseguti fer riure a la gent sense ni dir una puta paraula. Llarga vida el senyor mongeta..
Continua així amb el blog ;)

Marchelo ha dit...

Lenin,

no tinc perdó... me l'he deixat perquè no la he vist, encara que lògicament sé quina és... :S bueno assumirem que "altres" és "el resplandor" i ja està!

Anònim ha dit...

perdona? m'estas dient tu ke ets mes cinefil ke jo ke no es vist el resplandor?? no m'ho puc creure, no pot esser possible, erets el meu heroi del cinema i series, ke m'has fet??? COm dius tu camarada si no l'has vist ja estas perden temps i segur ke tampok es vist enemigo a las puertas, tun german no l'ha vist.

Mira't el resplandor.YA ajjajaja en serio et molara molt pero que molt

Records ;)

 
anar a dalt