Twitter del bloc

dimarts, 25 de setembre del 2007

Enquesta Kubrick

Bé, les coses com són, l'enquesta sobre el Kubrick no ha tingut gaire èxit de participació...

Aquests en són els resultats:

Millor pel·lícula de Kubrick

  • La naranja mecánica: 3
  • Senderos de gloria: 1
  • 2001 Odisea en el espacio: 0
  • La chaqueta metálica: 2
  • Altres: 1

Aquesta setmana l'enquesta serà sobre la millor pel·lícula de la saga "La jungla de cristal"... com en l'última ocasió, l'enquesta que vindrà després d'aquesta serà la que proposi el primer blogger (Lenin esperem a veure si algú es mata a pensar en algo ;) ).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo no proposo cap enkesta en concret, xo per tal de k la major o menor participacio no faci k el resultat a vegades sigui "raru", proposo k les opcions siguin 2 o 3 maxim, 2 millor i tot. royu matins.si matins.no del cuní.

ja se kes dificil, xo buenu.

a mes si hi ha moltes opcions es super xungo respondre. ja em direu jungla de cristal, a mi m'agraden totes!! escollire la tercera xq es la polla, xo la primera tb es la canya. i la segona royu aeroport tb mola.i la quarta....tb mola k voleu kus digui

Marchelo ha dit...

Edu,

s'intentarà, el què passa és que en alguns casos és difícil, com tu dius. per exemple, en aquesta de la jungla de cristal no en podia eliminar cap, xq el més segur és que estigui deixant sense poder votar a algú! apa s'accepten propostes d'enkesta, kike bonsai no seas vago cabrón!

 
anar a dalt