Twitter del bloc

dijous, 12 d’abril del 2007

Scrubs



Un cop acabada la setmana santa, m'agradaria recomanar una sèrie de TV que a mi personalment m'encanta i que no molta gent segueix: "Scrubs". És una comèdia que té lloc en un Hospital, i que es centra en les relacions entre els personatges que treballen en el mateix (i no tant en la resolució de casos mèdics de laboratori, com a House). Hi ha situacions realment còmiques, i té un humor surrealista boníssim, amb molts flashbacks a l'estil de "Padre de Familia". Els personatges són genials, sobretot (almenys per mi) el JD, el Dr. Cox, el Bob Kelso i "el conserje".


Personalment la he seguit pel Canal +, però ara mateix no sé exactament si la fan o no. En DVD només s'ha editat la 1ª temporada, tot i que en realitat ja van per la sisena. Els qui l'hagueu vist ja em direu què us sembla!

Puntuació: 8

Mijtana filmaffinity: 7,6

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Simplemente genial! En canal +, la siguen dando cada viernes por la noche. Me uno a la recomendación de esta serie, es realmente buena!

Anònim ha dit...

Una de les millors comèdies que hi ha actualment. Amb un humor absolutament genial, unes anades d'olla casi a l'estil "Padre de Familia" i uns personatges boníssims (a destacar el conserje i el metge en cap).

Jo he vist fins la quarta temporada i puc assegurar q la sèrie no decau en cap moment. No em cansaré de veure-la. Aquí està passant bastant desapercebuda (per desgràcia i com tantes d'altres), pero la recomano enèrgicament a tothom.

No sé ara, pero fins fa poc, a C+ també la passaven al migdia.

Anònim ha dit...

Tengo que reconocer que no he visto muchos capítulos de esta serie, pero todos los que he visto me han gustado mucho (sinceramente no se porque no veo más, bueno mientras encuentro una respuesta seguiré comentando).

La trama de la serie o las historias de los capitulos son como el resto de series, nada de el otro mundo, pero tiene escenas muy graciosas, con unas rayadas muy buenas que te dejan alucinando. Una apuesta ariesgada, pero que esta vez sale ganadora. Muy recomenable.

PD: Quiero seguir siendo socio del videoclub Marcel

 
anar a dalt