Twitter del bloc

dijous, 16 de juliol del 2009

Tancat per vacances... bon estiu!

Hola a tots!

Després d'una llarga/llarguíssima pausa, torno per comunicar-vos "oficialment" que em prendré un temps de descans fins passat l'agost. Com haureu comprovat, últimament he anat baixant progressivament el ritme d'actualització del bloc, per una barreja de falta de temps i d'inspiració (i també per culpa d'aquesta calor infernal!). Per això, crec que és millor tancar el "xiringuito" per provar de tornar després de l'estiu amb energies renovades.

Dit això, aprofito per comentar també que he tornat a inscriure "Marchelo's Wei" als premis blocs de Catalunya 2009. L'any passat vaig tenir la sort de ser un dels 5 finalistes en la secció de cultura, compartint l'honor amb el Martí de M.A. Confidencial, entre d'altres. Des de fa uns dies i fins a mitjans de setembre estarà obert el periode de votació. Com vaig fer l'any passat, a continuació us copio el link de votació a Marchelo's Wei (per si considereu que em mereixo el vot, of course!):


Sé que no és bon moment per deixar d'escriure en el bloc, però se m'han esgotat les piles, els qui actualitzeu un bloc habitualment suposo que m'entendreu! Doncs res, que tingueu tots un molt bon estiu, i fins aviat... i gràcies a tots vosaltres per seguir-vos passant per aquí. 

5 comentaris:

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Ja m'ho vas comentar per mail...i tens raó, quan el blog es veu com a obligació deixa de tenir sentit...
Bones vacances i espero veure coses després de l'agost

Manuel Márquez ha dit...

Mucho ánimo, compa Marchelo, a descansar y a volver con bríos renovados. Los que hemos pasado por esas rachas asténicas ya sabemos cómo funcionan, y lo importante es pasarlas; y pasarlas bien, claro...

Un fuerte abrazo.

Bargalloneta ha dit...

aqui estarem.....esperan-te

XAVIER ALSINA ha dit...

voldria animar-te a seguir el teu bloc o bloc per la seva qualitat de comentaris i la seva aportació en aquests espais plens de moltes idees però poques bones i suggerents.

Anònim ha dit...

Todos necesitamos descansar, así que no te preocupes, y te votaremos, a ver si este año, es tu año amic.

 
anar a dalt