Twitter del bloc

dijous, 16 d’abril del 2009

Cineclub

Després d'una parada no avisada (disculpeu!) torno per recomanar-vos un llibre de lectura obligada per tots els amants del cine, i també pels no-amants, "Cineclub", de David Gilmour. 


"Cineclub" és un llibre auto-biogràfic en el que David Gilmour, crític de cine i novel·lista canadenc explica la relació que va tenir amb el seu fill quan aquest era un adolescent. Resulta que amb 16 anys el noi era un negat en els estudis, i el seu pare li va donar la possibilitat de deixar l'institut amb una sola condició: tenia que veure amb ell 3 pel·lícules a la setmana. 

D'aquesta manera, "Cineclub" es mostra com una carta d'amor oberta cap al cinema, i a la vegada una preciosa història sobre les dificultats d'educar un fill. Les pel·lícules que David Gilmour va fer veure al seu fill van desde clàssics com Casablanca, films de culte com Chunking express, o porqueries com Rocky3 o Alerta màxima. 

No vull desvetllar més per deixar que ho descobriu per vosaltres mateixos, a mi personalment m'ha encantat, us el podeu apuntar tranquilament com una possible compra pel St.Jordi que ja s'apropa!

Ja per acabar, només dir que espero poder incrementar en breu el meu ritme de comentaris, que últimament està sent força baix... a veure si aquest cap de setmana puc veure i comentar alguna pel·lícula!

Salut!

6 comentaris:

Lalaith ha dit...

Qué curioso, hace muy pocos un conocido me habló también de ese libro. Tiene muy buena pinta, intentaré que caiga en mis manos.

Un saludo.

bambam ha dit...

Apuntat!

Lorea ha dit...

És boníssim!

Josep ha dit...

Un bon consell, Marchelo: sempre he pensat que, tal i com van les coses, només queda la possibilitat de la transmisió oral pero donar a conèixer bones pel·lícules amagades a les estanteríes...

Salutacions.

Bargalloneta ha dit...

me l'apunto per Sant Jordi!!!!!!!

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Bones...ja era hora!!!
la veritat es que tb m'ha cridat l'atenció aquest llibre...està dintre dels futuribles...
Una abraçada senyor

 
anar a dalt