Twitter del bloc

dilluns, 1 de desembre del 2008

The West Wing, la millor sèrie de la història

És la 2a vegada que us parlo de "The West Wing". Just acabo de veure el final de la seva 7a temporada, la última, per desgràcia, ja que la NBC la va cancel·lar. Ha estat un viatge llarg, però es una pena que s'hagi acabat.

Un luxe de sèrie, tothom l'hauria de veure. La millor que he vist mai. Els personatges són entranyables, les actuacions memorables, i els guions, una obra d'enginyeria que funciona millor que un rellotge suís; és una meravella, vaja.

Si teniu ganes de crear un grup de Facebook, i no sabeu quin, jo us dono una idea: "Grup perquè els simpàtics de la NBC tornin a fer "The West Wing"". La 8a temporada està esperant... Bartlet, què gran ets tio!

Us penjo la que per mi és la millor escena de la sèrie (és difícil decidir, cada capítol és una obra mestra digne d'estudi). Que gaudiu la cançó "Brothers in arms", dels Dire Straits.



Anterior comentari de The West Wing aquí.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui doncs ni n'havia sentit a aprlar... ara mateix poso a l'emule a busca-ne capítols!

marcbranches ha dit...

No sé si la mejor serie de la historia, pero una de las mejores. En especial, mientras Aaron Sorkin se mantuvo al frente de la nave. Mi escena preferida es este monólogo descomunal de Martin Sheen, a raíz de la pérdida de su secretaria:
http://es.youtube.com/watch?v=FScv89J6rro

Saludos.

Jordi Coll ha dit...

Res a afegir.

L'escena és brutal. Una altra que m'encanta és el final de la primera part de "20 hours in America":

"They ran into the fire. The streets of heaven are too crowded with angels tonight."

"This is a time for American heroes and we reach for the stars."

Àlix ha dit...

Hola Marchelo! Doncs... jo no conec la serie. On la veus? No està traduida?? Té molt bona pinta, la veritat!

Jordi Coll ha dit...

Per cert, de muntatges musicals en fan pocs, però quan en fan són la hòstia. Al capítol de Nadal de la 1a, aquell que el Toby va a l'enterrament d'un veterà indigent, és genial.

Jordicine ha dit...

No sóc de sèries, però miraré si m'informo una miqueta. Una abraçada.

Marchelo ha dit...

Glamboy, Jordicine i Àlix, feu-me cas i doneu-li una oportunitat. Sobretot és bàsic veure més d'un capítol, perquè al principi sembla una oda als EUA.

Marbranches yo tampoco sé si es la mejor, pero queda bien decirlo jeje la escena que comentas es muy buena, creo q del mismo capítulo que la que he puesto yo!

Jordi, què farem ara sense TWW? VAya putada que no segueixi....

salutacions a tots!!

Jordi Coll ha dit...

Tota la sèrie és una oda als Estats Units. L'únic que ens queda és repetir capítols fins a saber-nos tots els diàlegs.

quitus ha dit...

"No sé si la mejor serie de la historia, pero una de las mejores. En especial, mientras Aaron Sorkin se mantuvo al frente de la nave".
totalment d'acord. l'equip Sorkin-Thomas Schlamme es quasi imbatible.
i la sèrie es una oda als USA (una altre cosa em semblaria surrealista), però es que a més a més es una interessant explicació del procés polític americà, dels seus tripijocs, etc....

Joan ha dit...

¡¡¡Enorme "The West Wing"!!! He vivido las siete temporadas con una intensidad que sólo iguala (para mí) "The Sopranos", dos pedazo de obras maestras.

Aprovecho para recomendar "Band Of Brothers" y "The Wire", geniales.

 
anar a dalt