Twitter del bloc

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Marchelo's Wei Finalista dels Premis Blocs Catalunya 2008

Estimats lectors/votants: gràcies per fer possible que Marchelo's Wei sigui un dels 5 finalistes al millor bloc de Cultura en la primera edició dels Premis Blocs Catalunya 2008.

Avui al matí estava treballant quan l'Edu, habitual comentarista del bloc i un dels meus millors amics, m'ha donat la bona notícia de que Marchelo's Wei havia estat un dels 5 escollits. Sincerament aquest fet m'omple de satisfacció, sempre és bo rebre un reconeixement per la feina feta.

Els principal motiu que em va moure, en el seu moment, a crear aquest bloc era generar debat cinèfil entre els meus amics i coneguts. De sempre m'ha agradat molt el cinema i vaig pensar que un bloc era una bona forma de canalitzar la meva afició. Mica en mica Marchelo's Wei va anar creixent, i als amics i coneguts se'ls hi van afegir els ciber-companys, gent anònima per mi (en el sentit de que no els coneixo físicament) que ha enriquit amb les seves aportacions aquest bloc. És evident (almenys per mi) que si el bloc ha funcionat és perquè he pogut comptar amb la vostra participació, la de tots, que sens dubte és el què m'anima a seguir escribint aquí sempre que puc. Per això cal dir que Marchelo's Wei està format també per tots vosaltres, ja que sense la vostra col·laboració no existiria. Gràcies.

A continuació penjo el video fet per Stic.cat (organitzadors a qui també m'agradaria donar les gràcies!) on apareixen tots els finalistes:



Trobareu els finalistes aquí. La meva més sincera enhorabona per tots ells. No puc deixar de nombrar el bloc de cine del Martí, del que sempre us he parlat (gràcies a ell vaig pensar en fer un bloc) i el de la Bargalloneta, que he descobert fa relativament poc i on sempre sereu ben acollits.

Això és tot. Finalistes, ja podeu anar practicant la típica cara dels nominats als Oscars quan no guanyen el premi (el futur guanyador, que també la practiqui, per si les mosques!). Normalment tots aplaudeixen i aparenten estar satisfets pel company. Intentaré fer el mateix, i no posar la cara que va posar el Bill Murray quan va perdre l'Oscar (que per cert, hauria de tenir) per Lost in Translation. Molta sort companys, i que guanyi el millor!

15 comentaris:

Jordi Coll ha dit...

Els pernils quan? :)

Josep ha dit...

Això, això, vinguin aquestos pernils i els havans... :-)

Una pregunta tonta, perquè no vaig mirar les bases de la competició:

¿Qué passa ara? ¿Es reuneixen els sabis de torn i decideixen, o qué?

¿No era una votació popular?

¿Qué esperem per fer xirinola?

Sort!

Marchelo ha dit...

jeje Coll i Josep, no heu rebut encara la pertinent recompensa?? espereu espereu ;)

Josep, bona pregunta: ara els membres del Jurat (format entre d'altres, pel President del Parlament Ernest Benach!) han de decidir quin és el millor bloc sobre cada categoria (5 blocs x 5 categories = 5 guanyadors). Igualment, si voleu es pot fer xirinola!!!

Salutacions

Jordi Coll ha dit...

No ho entenc, el Benach ha de triar el millor blog de cultura? No vols dir que es perdrà?

Bargalloneta ha dit...

JAJAJJAJAJAJA!!!
que bo Marchelo!!!!
hem posat el mateix!!!
jo amb la primera que he pensat és en la pobre Lauren Bacall i en la cara que se li va quedar quan van cridar a la Binoche en aquella nit dels Oscars!!!!
ENHORABONA!!!!!!!!
ENS VEIEM EL DIVENDRES EH??? que vull posar-te cara!!!!
un petó

Anònim ha dit...

Que gran la cara de Bill Murray, jejeje. I tens raó, se'l mereixia.

També recordo que a Tom Hanks no li va fer gaire gràcia quan li van donar a Russell Crowe per Gladiator...

Jo he intentat "hackejar" els vostres blogs però no he pogut, o sigui que haurem d'esperar al criteri del jurat ;) En fi, anem tots preparant el somriure de circumstancies per si de cas... jejeje.

Molta sort! però tampoc excessiva...

Jordicine ha dit...

Moltes felicitats. I molta sort!

Anònim ha dit...

Felicitats desde russia

Anònim ha dit...

El meu estimat Marchelo, que grata notícia veure que el seu magnífic bloc està entre els cinc finalistes. Li desitjo tota la sort del món, i espero que obtingui tan anhelat premi. És un honor ser un dels seus lectors, no ho dubti.

Anònim ha dit...

Felicitats! T'ho mereixes moooolt! ;)

Anònim ha dit...

Enhorabona Marcel!!
T'ho mereixes!!
Els teus anims després de cada dia quan tornes de la feina a escriure al blog per aproximar i donar una bona part del teu coneixement a l'abast de tothom, i la teva capacitat per donar les millors critiques, sinopsis i sobretot, (i aqui suposo pel fet que m'hi sento força identificat, doncs segurament dec ser del teus pocs si no l'únic, amic que ha trepitjat escenari) per saber aproximar, definir, comparar i saber fer entendre les diverses interpretacions dels actors i actrius. És doncs tot això que fa que aquesta nominació i, ojala el premi, et sigui totalment mereixedora. FELICITATS!!

Marchelo ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris... realment el que passi divendres no importa, el fet d'estar entre els 5 finalistes compartint "privilegi" amb el Martí ja és més que suficient! i el millor de tot això és que es puguin donar a conèixer mils de blocs que estan molt bé!!

Ens llegim i ens veiem, salutacions!!

Jorge - cinenovedades ha dit...

Enhorabuena Marchelo por el reconocimiento! Ya sabes que me gusta mucho leer tu blog y que día a día está cada vez mejor. Suerte para la final!
Saludos!

Dani Coll ha dit...

Felicitats Marchelo !!

M'agradaria que guanyessiu tots tres : tant tu, com la Baragalloneta com el Martí.

Vagi molt bé i a veure si em puc escapar i xerrem tots plegats una estona !

Sort !

Marchelo ha dit...

Jorge, muchas gracias compañero!!

Dani, merci, a mi també m'agradaria que guanyessim tots 3, però en realitat no cal, crec que el sol fet d'inscriure's als Premis blocs ja ha estat per tots una experiència positiva!

A veure si ens veiem demà,

Salutacions

 
anar a dalt