Twitter del bloc

dilluns, 20 d’octubre del 2008

L'escena memorable de la setmana: Grupo Salvaje

Avui us porto una escena que vaig veure divendres passat i que em va semblar sencillament espectacular: el final de "Grupo Salvaje". SPOILER: És emotiu com aquest grup d'ànimes perdudes camina convençut cap a la mort, per recuperar l'honor que feia anys havia perdut. Tots saben quin serà el seu final, però no ho diuen; amb la mirada en tenen prou.

Em va semblar un western crepuscular espectacular, cada cop m'agrada més el gènere. Per sort, he vist pocs westerns (i molts dels que he vist no els recordo), així que em queden grans obres per revisar. La següent, "Dos hombres y un destino".

PD. Accepto propostes per la següent escena memorable.

7 comentaris:

Jordicine ha dit...

Excepcional sens dubte. Propostes? La del tiroteig de 'Reservoir Dogs' dins del garatge. Aquella escena ha servir de partida d'un munt de pel·lícules més modernes. Una abraçada.

La Llanterna Màgica ha dit...

Gran, gran, Peckinpah!

Jo d'ell et recomano 'Pat Garret i Billy the Kid', 'Duelo en la Alta Sierra' i 'La balada de Cable Hogue'. Són tot westerns crepusculars.

Després hi ha pelis com 'Perros de paja' que també estan molt bé.

Josep ha dit...

Aquesta pel·lícula sí que va ser un esclat a la seva època.

T'he d'advertir una cosa: si comences a veure westerns, dels bons, arribarà un moment que miraràs amb ulls nous l'estrena de la setmana... .-)

Salutacions.

Marchelo ha dit...

Jordicine, donat que has estat el primer, posaré aquesta escena de Reservoir Dogs... o poso la mítica de la tortura???

Llanterna, aquestes que dius les tinc pendents, menys Perros de paja, una peli agobiant que molts han intentat copiar, no creus?

Josep, gràcies per l'advertència, no tinc por jejej ;)

Salutacions a tots!!

La Llanterna Màgica ha dit...

"Perros de paja" com dius és l'exemple de cinema americà una mica agobiant dels anys 70, on tot era pessimisme i violència.

I és cert que va crear certa escola.

39escalones ha dit...

Y tan memorable... Grande Peckinpah. Y qué me dices del tiroteo del principio, cómo se ensaña Peckinpah con los de la liga antialcohol...
Saludos

Ivan ha dit...

Ooooo...quina escena! m'agrada moltissim aquest film de Pekinpah. Realmente esta entre el meus westerns favorits de tota la historia del cinema.
Un abraçada Marchelo!

 
anar a dalt