Twitter del bloc

dilluns, 1 de setembre del 2008

Tailàndia en 8 minuts

Hola! Alguns de vosaltres m'heu demanat fotos del viatge a Tailàndia, però com no n'he fet, avui, com a novetat a Marchelo's Wei, penjo un video de 8 minuts que condensa les 4 hores que he grabat en aquest viatge (la veritat és que donaria per fer-ne moltes més entregues), i que són el meu humil regal (abans d'editar el "llargmetratge") als grans companys de viatge que he tingut: la Laia, la Sílvia i el Christian. Gràcies a tots vosaltres per aquest viatge inoblidable.

Com podreu comprobar el video és molt sencillet i la qualitat, "gràcies" a Youtube, deixa molt que desitjar, però espero que us agradi! He fet el "muntatge" aquest vespre i la veritat és que m'ha anat bé per combatre la depressió per la tornada a la feina :)

Lorea, et dedico la cançó del Jack Johnson... a que és sexy? :P



PD. Per cert, acabo de caure que penjant aquest video he perdut l'anonimat preservat fins ara en el bloc (pels qui no em coneixeu, s'entén). Bé, a veure si encerteu qui sóc (jeje gaire difícil no és!!!).

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a tu per aquest magnífic regal! La veritat és que després de veure'l no tinc paraules... senzillament genial! Encara no entenc per què vam tornar de les Phi Phi!?! Voto repetir país l'any que ve, però dedicar-nos només a les illes... jejeje

No res, que em moro de ganes de veure el llargmetratge acabat, però et donarem temps perquè t'ho puguis currar tant com el de cap d'any!!! ;-)

Gràcies!

Per cert, la cançó de'n Jack increïblement sexy!

Anònim ha dit...

Un lloc més a la llista de viatges, genial, sobretot aquests 4 a qui molt bé conec, i el curtmetratge fantàstic, ara faltarà veure el llarg, eh?

Unknown ha dit...

Eps Marchelo! Molt bé el vídeo. Quina sort de platges, maques, netes (almenys el que es veu al vídeo) i sense estar atestades. Que li pasava a la serp? Era el sopar? Molt escaient la música d'en Moby off course!

Ivan ha dit...

m'agrada molt el video, i em sembla que aniré a Tailandia ben aviat, jeje, Asia es molt especial per mi y aquest gran video m'ha obert les ganes, jeje.
Després de Xina, Japo y Hong Kong, podria ser una bona parada.
Salutacions Marchelo, y benvingut a casa!

silvia i christian ha dit...

Ei marcel!! com a part interesada i participant del gran video que has preparat, numés agrairte moltissim akest regal! ha quedat molt wapo! ens han entrat unas ganas enormes de veure el video sencer i el que es més, de tornar-hi!! en serio, pels q veig que us ho esteu pensant, no u dubteu ni un segon!! realment es un viatge genial!!

bambam ha dit...

Coi quina enveja, i més aquest any que no he fet vacances...

pd: gràcies per haver passat!

Salut!

Josep ha dit...

La veritat, Marchelo: es la primera vegada que veig un video de vacances tan ben fet com aquest. ¡Enhorabona!

Es veu peerfectament que os vàreu passar molt bé, al pais de Thai.

M'al·legro i em fa sentir enveja i ganes de tornar-hi, tot al-hora.

Salutacions.

Anònim ha dit...

video genial, també m'han entrat ganes d'anar-hi. això si, moment serpota gegant si pot ser me l'estalvio jeje.

 
anar a dalt