Twitter del bloc

dimarts, 29 de juliol del 2008

Tancat per vacances

Tinc pendent escriure des de diumenge el comentari de "Superagente 86" però la veritat és que estic amb les piles a punt d'esgotar-se, la meva ment està en off. Diré que la recomano, és divertida a estones i val la pena veure-la, sobretot per els fans de la sèrie i els fans de Steve Carrell. Té gags boníssims, que recorden a les mítiques "Agárralo como puedas...".

Aquest divendres, per fi, començo vacances i aquest diumenge, per fi també (o "encara més per fi"), me'n vaig de viatge a Tailàndia durant gran part d'agost amb la meva super-nòvia (perquè és "super" en tots els sentits!) Laia i amb dos bons amics, la Sílvia i el Christian. Per "culpa" del viatge no podré anar a l'estrena de Batman the Dark knight, però la veritat és que es perdona :)

Tindré l'oportunitat de veure l'illa on es va rodar "La Playa", així que ja penjaré les fotos en el seu moment. Per cert, "La Playa" és un film irregular però amb coses interessants (sobretot paisatge i banda sonora) que va ser injustament tractat, per culpa d'un Leonardo Di Caprio que venia de ser l'ídol de les nenes "gràcies a Titanic.


En fi, que a partir de principis de setembre prometo tornar amb totes les ganes del món i més d'escriure sobre les pel·lícules que veig; fins aleshores, us desitjo a tots un molt bon estiu!

Gràcies per formar part de Marchelo's Wei!


15 comentaris:

Daniel Daranas ha dit...

Bon estiu, Marchelo! I bon viatge al país de Pen-Ek Ratanaruang i Apichatpong Weerasethakul! Segur que tornes amb energies renovades per seguir escrivint sobre cine. Fins aviat!

Josep ha dit...

Bon viatge, Marchelo.

Un consell:

No t'emportis massa equipatge, així a la tornada podràs venir més carregat de les gangues que trobaràs.

Salutacions.

Ivan ha dit...

Bon viatge y bones vacances Marchelo, jo tinc como a futurible el viatge a Tailandia!
Una abraçada

Carlos Giacomelli ha dit...

nen, que se t'ha perdut tan lluny?? jejejej, disfruta, gràcies per passar, i pel premi!! (o ja t'ho havia dit?) aquests dies vaig tan de cul que encara no he pogut recollir-ho, però vaja, que gràcies per pensar en La Casa delos Horrores!
I resm que bon estiu, que esperem les fotos, i que et curris algun detallet, enacara que sigui una pedra de la illa de La Playa :P

Damià ha dit...

Tramqui per lo de Batman, a les Phi Phi i Koh PhanGan hi ha bars rollo chill-out on posen les últimes novetats en pantalles gegant...l'hauràs de veure en anglès, això sí.

SuperAgente 86 és un trunyot, res a veure amb Agárralo, ni amb la série, és més d'acció estil James Bond o Mission Impossible que comèdia...vaig mig riure en dos gags crec.

La Playa...la millor película de la història, ja m'ho diràs després d'estar a Maya Baya.

Deric ha dit...

Quin viatge! Que vagi molt bé i bones vacances

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Doncs bon viatge senyor!!!
jjo deixo programat el meu blog un ñparell de setmanes amb l'especial Superman+la critica sencera de "El caballero oscuro", després tb tinc coses preparades però espero possar alguna crítica més de nova durant les dues últimes setmanes.
salutacions amic...i disfruta

bambam ha dit...

Ara que tornava després d'uns dies desconectat, marxes!
Que passsis unes molt bones vacances Marchelo!

pd: gràcies per passar de tant en tant! ;-)

Anònim ha dit...

Ja només queden 4 dies i agafem l'avió!!!! ;-) Gràcies per lo de super... jejeje

Anònim ha dit...

bon viatge i cuida't

M.I. ha dit...

Marchelo, miles de gracias por tu premio, y por el detalle de venir a despedirte de mí. Puede que cuando vuelvas a conectarte, yo ya no esté (momentáneamente) conectada; y, si eso sucede, si no volvemos a coincidir en mucho tiempo, recuerda, por favor, 3 cositas:

1.- Me caes de puta madre.
2.- Esté donde esté, aunque no te pueda contestar, sí que seguiré leyendo tus críticas, por supuesto en catalán, desde mi teléfono móvil.
3.- Me acordaré de ti.

Un besazo, y ya sabes.... ¡¡¡nos vemos en los cines!!!

Jorge - cinenovedades ha dit...

Merecidísimas vacaciones las que te tomas Marchelo! El trabajo que haces con el blog es magnífico en todo sentido. Desde ya deseo que te vaya muy bien en este descanso y te estaré leyendo a tu vuelta.
Saludos y buenas vacaciones!

Anònim ha dit...

Tailandia??? wal·la wal·la que guaai! ja ens explicarás!

M.I. ha dit...

¡¡¡Te echo de menos!!!

M.I. ha dit...

Mucho, ¡¡¡te echo de menos mucho!!!

 
anar a dalt