Twitter del bloc

dijous, 24 de juliol del 2008

Premi a l'Esforç Personal

Hola a tots! L'Óscar de Sin pelos en la lengua, un dels millors blogs cinèfils que he pogut llegir (no hi ha una estrena que no comenti), ha tingut l'amabilitat de premiar-me amb el "Premi a l'Esforç Personal", un reconeixement que rebo amb gran sorpresa a l'hora que il·lusió. El motiu pel qual m'ha obsequiat aquest premi, i cito textualment, és "por atreverse a hacer un blog de cine en catalán".

Com que haig de seguir la cadena -amb molt de gust ho faig- m'agradaria obsequiar aquest premi als següents blocs (en ordre alfabètic, per no ferir sensibilitats!):
  • 39 escalones: l'Alfredo és un gran coneixedor del cine clàssic i en el seu bloc sempre hi rebreu un tracte exquisit (comentari que es pot fer extensible a tots els premiats, per suposat).
  • Cine Novedades: el Jorge ha hagut de parar fins setembre, però es mereix com el qui més aquest reconeixement.
  • Como casarse con un millonario: la MI no es casa amb ningú, és 100% imparcial, i si ha de nedar contracorrent hi nada.
  • El bloc del Josep: vet aquí el bloc del Josep, un pou de sabiduria pel que fa a coneixements cinèfils.
  • El Glob de Manuel: el Manuel és un gran company que escriu interessantíssimes reflexions sobre el món del cine. A més, és crític de La Butaca, paraules majors.
  • El mundo de Ángel: l'Ángel és un gran coneixedor del món del còmic, i m'encanta el seu sistema de crítiques, original i únic!
  • El reducto del cinéfilo: l'Iván és l'Speedy González de blogspot, té un gran ritme de producció i contesta rapidíssim i amb gran atenció els comentaris dels lectors.
  • La Casa de los Horrores: igual que l'Óscar, el Capitán Spaulding és una machine a l'hora de veure i comentar pel·lícules. A més, és un fervent defensor de la Jennifer Garner, i s'ha de ser valent... :)
  • Lugares por los que transito: per les recents aportacions (molt enriquidores) de l'Xfar amb els seus comentaris a Marchelo's Wei.
  • M.A.Confidential: moltes vegades he parlat ja del bloc del Martí, un refent per a mi.
  • Parlem una mica de cinema?: la Bargalloneta també té un bloc de cine en català, i s'ha de premiar als pocs de la nostra espècie :).
  • The movie snatchers: les crítiques del Doc Moriarty són incisives, i val molt la pena llegir-les.
  • Videodromo: per haver fet l'esforç de parlar en català (tot i que sigui utilitzant un traductor) sent de Madrid.
Bé, tots i cada un d'aquests blocs es mereix el Premi a l'Esforç Personal pels seus redactors, ja que no hi ha dubte que mantenir un bloc dia a dia, setmana a setmana, requereix dedicació i esforç (que queda plenament compensat amb els comentaris dels lectors, anònims o no, veritat?). Si m'he deixat a algú, que em disculpi.

Finalment, i aprofitant l'avinentesa, us vull recomanar un bloc de futbol d'un bon amic, l'Eduard. A un toque és un bloc on es comenta actualitat futbolística, no només del Barça, amb gran sentit i objectivitat, cosa molt difícil de trobar en la premsa esportiva, radical i parcial a més no poder. Si us agrada el futbol entreu-hi, està molt bé.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja! Doncs mira, moltes gràcies home! jajajaja Una bona abraçada maco

39escalones ha dit...

Muchas gracias, Marchelo. Todo un detalle, inmerecido, por supuesto (como hay que decir siempre en estos casos), y que me llena de orgullo y satisfacción (como diría el rey), sobre todo siendo compartido con tanta y tan buena gente, todos ellos sin duda muchos mejores que uno.
Comprenderás que, pese a todo, no continúe la cadena. En anteriores parafernalias de este tipo, llegó a hacerse tan frecuente (y tan endogámica) la costumbre de los memes y los repartos de premios que llegué a proclamar en público que agradecería, como es lógico, toda mención que se tuviera a bien hacerme, pero que no pasaría de ahí.
Con todo, muchas gracias, Marchelo y enhorabuena merecidísima a los premiados.
Saludos

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Gracies pel premi company, recollit i agraït ja en el meu blog.

Unknown ha dit...

Moltíssimes gràcies. Detalls així recompensen molt.

Ivan ha dit...

Moltes gracies Marchelo, de veritat, un plaer rebre aquest premi de tu, anima moltísim
Una forta abraçada

Jorge - cinenovedades ha dit...

Gracias Marchelo! Realmente te lo agradezco un montón! Los últimos días me han dado muchas ganas de seguir con el blog, así que en Septiembre vuelvo con todo, si señor. De paso, aunque ya te hayan dado el premio, te he nombrado entre mis indispensables, porque lo eres. Un gran abrazo, Jorge de Cinenovedades!
Saludos!

Anònim ha dit...

El meu estimat Marchelo, no és un esforç, és una filosofia d'entendre les coses, si en el teu blog es parla en català to faig tot el possible per fer-ho, els motius són obvis. Bo aquest és el meu últim comentari fins a la tornada de vacances, que teu i els teus lectors us el passeu el millor possible, sigueu feliços i com sempre ens llegim en la blogosfera.

Anònim ha dit...

Postdata: se m'oblidava ser agraït, moltes gràcies, de debò. Ja saps teu, l'alzehimer fa estralls.

Bargalloneta ha dit...

Carai!!!
Acabo d'arribar d'uns dies de desconnexió (però amb un "mono" de fer nous comentaris al bloc!!) i em trobo amb aquesta agradable sorpresa...
MOLTÍSSIMES GRÀCIES MARCHELO!!!
i com diu algun dels meus companys crec que això dels blocs comença a ser una filosofia... i mantenir un bloc dia a dia no és gens fàcil però també és molt gratificant...
moltes gràcies de nou
Petons

Josep ha dit...

Em fas posar vermell de vergonya, Marchelo, quan dius aquestes ximpleríes de mi: jo sí que soc a dins d'un pou, però més aviat de dubtes que de coneixements.

Moltes gràcies per la distinció que em regales, no tan merescuda com la que et mereixes, perque es evident que lo prolífic que ets sí que representa un esforç personal, i aixó ho sabem tots els que ens movem per la "blogosfera".

Enhorabona pel premi rebut i gràcies per compartir-lo.

Salutacions.

Marchelo ha dit...

Bones a tots,

No m'heu de donar les gràcies, és un premi "imaginari" que tots us heu guanyat :) una abraçada cinèfila a la comunitat bloggera i bon cap de setmana!!

M.I. ha dit...

Muchísimas gracias, Marchelo, Muakss, Muakssss.

En primer lugar, te ruego me perdones por no haber recogido antes este premio, pero ya sabes que ando muy liada con lo del peque.

En segundo lugar, Gracias otra vez.

En tercer lugar, me encanta cómo me has presentado, jajaja, por supuesto que no me caso con nadie, y por supuesto que defiendo mis posturas contra corriente, ¿acaso yo no soy tan crítico como los demás? Pues eso, que mis opiniones valen, como mínimo, lo mismo que las de quien escribe para Fotogramas, si es que no se "vende".

En cuarto lugar, imagino que este premio es más a la amistad que nos une que al esfuerzo personal... porque mira que yo soy vaga!!!

En quinto lugar, sepa usted que LE ADORO.

Besos.

 
anar a dalt