Twitter del bloc

dilluns, 21 de juliol del 2008

L'escena memorable de la setmana: En busca de la felicidad i Ali

Donat que Will Smith està en boca de tots, avui penjo dues escenes per demostrar, pels escèptics (que no sou pocs!), que aquest home és molt bon actor quan s'ho proposa.

La primera es tracta del final de "En busca de la felicidad", si no l'heu vist millor absendre's, tot ella és un SPOILER. Amb respecte aquest film, a mi em va agradar força, és una bonica història de superació amb una gran actuació de Will Smith.



La segona és d'Ali, una pel·lícula de Michael Mann plena de força que mai em canso de tornar a veure. La caracterització de Will Smith és espectacular, es converteix en Ali. El video que he penjat conté dues escenes de la pel·lícula, brutal el muntatge del Michael Mann, genial la banda sonora, oi? A mi el combat amb el Foreman em posa la pell de gallina.


En fi, una llàstima que aquest actor miri més per la pela que altra cosa, ja que m'agradaria veure'l en papers més complicats dels que acostuma a escollir.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi la peli "Ali" se'm va fer eterna i a estones aburrida. jo hauria fotut una retallada impressionant.

Anònim ha dit...

El Michael Mann és un director molt interessant però de vegades se l'ha titllat de fred i de fer un cinema massa masculí.. sigui com sigui i en relació al que expliques aquí si que és cert que l'Smith no s'arrisqui una mica més, però suposo que això de "la pela és la pela" és una dita que és ja universal, no només catalana...

Marchelo ha dit...

Edu, reconeixo que Ali és una peli molt llarga, però a mi sincerament no se'm va gens pesada.

Xfar, a mi Michael Mann m'agrada molt, sobretot pel poder visual dels seus films i perquè té un estil propi que el caracteritza. Em temo que l'Smith seguirà així sempre...

Angel "Verbal" Kint ha dit...

Michael Mann...ahhhhhhhhhh
babejo...quin tros de director (amb l'excepció del ultimo mohicano)
Ali em va agradar força y el Smith estava esplendit.

 
anar a dalt