Twitter del bloc

dijous, 29 de maig del 2008

L'escena memorable de la setmana: American History X

Al llegir sobre l'actuació de l'Ed Norton a Hulk m'ha vingut al cap una de les millors actuacions que he vist mai, la del Derek Vinyard a American History X. És impressionant lo convincent que està l'Ed Norton; probablement si no fos per la seva actuació, la pel·lícula no hagués tingut tan ressó, ja que en realitat té moltes coses de telefilm. Les dos escenes que penjo em posen la pell de gallina cada cop que les veig.






7 comentaris:

Unknown ha dit...

Oohh!!! Com que m'ha agradat molt l'escena memorable d'aquesta setmana, te'n proposo un parell per la setmana que ve. D'Snatch la mítica escena en que Brad Pitt pregunta "¿te gustan los chuchos?" poques vegades he rigut tant, i una d'aquestes és en l'escena de Get Shorty (Como conquistar Hollywood) en que Dennis Farina entra a l'hospital amb diversos trets de bala i un d'ells al peu (clar que aquest última poder cal veure una escena anterior per entendre-la completament). Apa, bon cap de setmana Mr. Marchelo!!!

Twister ha dit...

Que gran película, si señor... una de mis favoritas también...

La escena inicial, del segundo video es memorable...

bien, bien

bambam ha dit...

Si senyor, gran pel.lícula. A part del Norton també em va agradar la Beverly D'Angelo (tant diferent de quan estava al costat de l'oblidat Chevy Chase!!) en el paper de mare desgraciada. Què coi, i el Furlong, i l'Elliot Gould. I l'Ethan Suplee, tant carinyo que li agafes a "My name's Earl", i l'odiós que és a "American...".

Salut!

Anònim ha dit...

Gran pel·lícula! M'han agafat moltíssimes ganes de tornar-la a veure...

Anònim ha dit...

La verdad es que la película es buenísima, y la segunda escena es la más dura y recordada del film

Josep ha dit...

L'Edward Norton es un dels millor actors norteamericans, molt per sobre d'altres més populars, capaç, com dius, de fer interessant qualsevol pel·lícula, només per veure com treballa.

De fet, es la única raó que em fa esperar la nova versió de Hulk... :-)

Crec que, dintre de cent anys, els cinèfils s'extranyaràn molt de la manca de reconeixement multitudinari que mereix.

Salutacions.

Marchelo ha dit...

Hola a tots, perdoneu el retard en contestar!! realment hi ha unanimitat, American History X és una molt bona pel·lícula, i l'actuació del Norton encara millor!!!

Salutacions

 
anar a dalt