Twitter del bloc

dimarts, 13 de maig del 2008

Enquestes Cine surrealista i Estrenes més esperades

Bon dia a tots! Avui comentaré les enquestes que han estat penjades el darrer mes en el bloc.

Quin d'aquests films surrealistes preferiu?

1. El Rey Pescador: 2 vots (6%)

2. Com ser John Malkovich: 5 vots (16%)

3. Olvídate de mi!: 9 vots (29%)

4. Más extraño que la ficción: 2 vots (6%)

5. Big fish: 13 vots (41%)

La guanyadora ha estat Big Fish, seguida de Olvídate de mi!. La veritat és que m'agraden molt totes les 5, encara que jo havia votat Olvídate de mi! (Eternal sunshine of spotless mind). Sobre Bigh Fish, no hi ha dubte que és una de les millors pel·lícules de Tim Burton.

Quines d'aquestes estrenes espereu amb més ganes?

1. Indiana Jones: 17 vots (60%)
2. Batman Dark Knight: 10 vots (35%)
3. Get smart : 1 vot (3%)
4. Hulk 2: 0 vots

Indiana Jones ha guanyat de carrer, està clar que és l'estrena més esperada i la més propera (22 de maig). Hulk 2 la vaig posar com a broma, perquè encara no entenc com tornen a fer una altra història de Hulk, que no és continuació de la d'Ang Lee, amb tan poc temps. Em sap molt de greu veure al Ed Norton ficat en aquesta pel·lícula, la veritat. D'altra banda tinc moltes ganes de veure la de Batman, sobretot per l'actuació del Heath Ledger, que segons diuen és brutal.
Espero els vostres comentaris i que em digueu què heu votat vosaltres!

Per cert, ja podeu votar les noves enquestes: millor pel·lícula de super-heroi i millor super-heroi.

10 comentaris:

Ivan ha dit...

Indy is back! deu dies...jeje
Jo he votat a Batman, es el meu superheroi favorit.
Un abraçada!

Anònim ha dit...

Jo tinc moltes ganes de veure Batman Dark Knight! També és el meu super-heroi preferit, és tan crak (batman o christian bale?! jejeje)
I el dia 22 em guanyaré un bon regal fent cua per veure Indiana Jones! ;)

Josep ha dit...

Espero equivocar-me, però tinc la sensació que aquesta darrera de Indy només la fan com a pont pel seu successor, per continuar amb la franquícia: Harrison Ford ja no està per aquests mulladers... veurem qué passa ben aviat...

Jo espero veure The Dark Night i en versió original, es clar, que el doblatge de la forçada veu a la interpretació pòstuma de Ledger bé que s'ho mereix, sobretot després d'haver comprovat la cagada del doblatge que es pot veure a youtube. Fa mesos, quan va morir en Ledger, vaig editar un comentari promovent la visió només en v.o., de modus que procuraré ser consequent.

Pel que fa a Hulk, ho trobo normal, vista la pifia del híper-super-sobrevalorat Ang Lee, malgrat comptar amb un Eric Bana que no pot salvar la funció. Per poc bona que sigui, segur que será molt millor...

Salutacions.

Ivan ha dit...

A mi em va agradar el Hulk d'Ang Lee, em sembla que soc l'únic...XXDD

Marchelo ha dit...

Iván a mi em va semblar una peli irregular, encara que l'inici és molt bo!

Josep a mi Ang Lee m'agrada, sobretot per Brokeback Mountain, una obra mestra, per mi.

Josep ha dit...

Brokeback Mountain, ¿obra mestre?

Ja em pots apuntar a la llista dels qui no pensen com tú... :-)

Veig que no l'has comentat. Jo la tinc a la meva secció de ls que no m'han agradat... dona-li una ullada...

p.d.: he vist que Cartas des de Iwo Jimma la qualifiques com obra mestre i em pregunto com poden estar dues pel·licules tan diferents (pel que fa a la qualitat) a la mateixa categoría...

Salutacions.

Marchelo ha dit...

Hola Josep, com a mínim coincidim amb Cartas des de Iwo Jima jeje això dels gustos mai se sap, però realment trobo boníssima la película dels cowboys gays... ara vaig a llegir teu comentari!!

Salutacions

Marchelo ha dit...

Hola Josep, com a mínim coincidim amb Cartas des de Iwo Jima jeje això dels gustos mai se sap, però realment trobo boníssima la película dels cowboys gays... ara vaig a llegir teu comentari!!

Salutacions

Angel "Verbal" Kint ha dit...

A les surrealistes es que ho posaves difícil, molt difícil...si haig de triar cusiosament la guanyadora es la que menys m'agrada tot i que m'agrada molt.
Però el primer lloc estaria entre olvidate de mi i El rei pescador...
tot i que com ser...m'agrada moltissim i crec que t'has deixat "Adaptation" que guardava una íntima relació amb aquesta última.

Marchelo ha dit...

Àngel tens raó, m'he deixat Adaptation, una molt bona pel·lícula, de les poques en les que m'ha agradat el Nic Cage com actor!

salutacions

 
anar a dalt