Twitter del bloc

dimarts, 15 d’abril del 2008

Tràiler Tropic Thunder

Sí, per fi està aquí!! No queda gaire perquè s'estreni la nova pel·lícula dirigida per Ben Stiller, després de Zoolander. Els qui em coneixeu sabeu que sóc fan de Zoolander, és una comèdia que he vist moltes vegades tot i que sóc conscient que mai la trobaré en un Top 1000 de les millors pel·lícules de la història del cine (bé, no sé ni si jo la posaria!). La premisa de la seva nova pel·lícula pinta molt bé: uns actors que estan rodant un film bèlic es troben de sobte inmersos en una guerra real. No us perdeu Robert Downey Jr. de negre! El tràiler té la seva gràcia, doneu-li una oportunitat!

5 comentaris:

Twister ha dit...

Zoolander jajaja. Un amigo mío estaba empeñado en que la viera, que era una joya. Me pongo a ello y me decepcionó bastante, a pesar de no ser tan mala, quizás por las alabanzas de mi amigo.

Y si, la he visto un par de veces, esta última de Stiller no se, Noche en el museo me decpcionó bastante, y Starcky y Huch también, pero tendremos que verla

Marchelo ha dit...

Twister, no hay duda de que Zoolander es mala, pero aún así, tiene gags muy buenos, como cuando Derek pregunta a Mugatu: "pero esto que es, una casa de hormigas?" o cuando llaman a Derek y pregunta: "Dios?".

Noche en el museo no la he visto. Starcky y Huch es flojilla, mucho mejor Los padres de ella, de las mejores comedias que ha hecho Ben Stiller, quien también dirigió Reality Bites, que no está nada mal!

Anònim ha dit...

Reality Bites està molt bé... però Zoolander?? A vegades m'espantes... però bé, sé que és un mite per vosaltres... la veritat és que el gag de la casa per formigues és el millor de la pel·lícula... vaia tela!

Josep ha dit...

Esperem que aquesta nova aventura d'En Ben Stiller tingui més mala idea que les altres i ultrapassi el divertiment esbojarrat.
En Robert Downey Jr. aquest any fa el ple: aviat, Iron Man, després una nova versió de Hulk, i acabar l'any amb aquesta.

Salutacions.

p.d.: un bloc molt acurat, el teu.

Marchelo ha dit...

Gràcies Josep, com deus haver pogut comprovar t'he enllaçat :)Tots esperem el Ben Stiller corrosiu, no el de Y entonces llegó ella, noche en el museo...

espero comptar amb la teva presència al bloc, ens llegim!

 
anar a dalt