Twitter del bloc

dissabte, 26 d’abril del 2008

Padre de familia: Blue Harvest

Pels qui no la coneixeu, "Padre de familia" és una de les sèries d'animació més corrosiva dels últims anys, una clara còpia del model de familia disfuncional dels Simpsons (les semblances entre el Peter i el Homer són més que evidents).

"Padre de familia: Blue Harvest" és un episodi especial de 45 minuts, que ha sortit recentment en DVD, i que té la gràcia que parodia l'Episodi IV de Star Wars. L'assignació de personatges no té desperdici:

Peter: Han Solo
Lois: Princesa Leia
Stewie: Darth Vader
Chris: Luke Skywalker
Brian: Cheewbaka
Quagmire: C3PO
Cleveland: RD-D
Meg: monstre que apareix 2 segons, genial

No hi ha dubte que els fans de Star Wars i Padre de familia disfrutareu molt amb aquest episodi llarg, és molt divertit i té gags genials (m'ha encantat l'aparició del John Williams i quan sona la musiqueta del Darth Vader en l'ascensor de l'estrella de la mort). Només li critico que els 45 minuts se m'han fet curts, i que m'encantaria poder veure, d'una tirada, la parodia dels Episodis V i VI. Ah, i que m'hagués agradat que l'Stewie-Darth Vader tingués més protagonisme.

Això és tot, els seguidors de Star Wars i Padre de familia ja sabeu què toca, si no l'heu vist. No us decepcionarà, això us ho asseguro.

Puntuació filmaffinity: 7,1
Puntuació Marchelo's Wei: Notable

El millor
: Star Wars i Padre de familia agafats de la mà! El pitjor: se m'ha fet curt.
PD. He penjat el tràiler i també un video de 7 minuts amb moments de la sèrie.



9 comentaris:

Ivan ha dit...

Em va agradar molt, fins i tot jo diría que millor que la serie de tv. Jo crec que la duración si fos mes llarga potser hagués estat pitjor como a historia.

Marchelo ha dit...

Iván, és veritat, la duració de l'episodi IV és bona, el que passa és que m'he quedat amb ganes de veure la parodia de El imperio contraataca i El retorno del Jedi jeje sobretot tinc curiositat per saber qui faria de Java jeje

Anònim ha dit...

Jo m'ho he passat molt bé veient-la! No sóc fan ni de Star Wars ni de Padre de Familia (m'agrada però no ho segueixo), però m'he rigut força amb l'episodi! És divertit i té gags bastant bons!

Anònim ha dit...

es molt divertida,si be deixa de banda els flash backs mítics de la serie, ho supleix perfectament amb altres conyes i gags

per cert que ben resumida esta la peli,i k ben fetes estan les naus.hi ha escenes que son veritablement còpies de la peli,genial.

tambe es molt divertit (si no has vist la portada del DVD com era el meu cas) com vas veient la distribució dels personatges. obi wan kenobi es la polla,kina veu.

Marchelo ha dit...

tens raó edu, deixa completament de banda un dels elements més definidors de Padre de Familia, els flashbacks, no hi havia caigut!

Lorea, el fet de que no siguis fan d'una cosa ni de l'altra i t'hagi agradat demostra que l'episodi te la seva gràcia per a tots :)

Marchelo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Damià ha dit...

Per mi està més orientada als fans d'Star Wars que als de Padre de Familia (és a dir, té més gràcia la l'adaptació de la història que els gags en sí), però de totes maneres em va agradar.

bambam ha dit...

Genial! L'escena del sofà és memorable. Em vaig partir amb la mini aparició de la Meg. Per mi, el millor és Darth Stewie Vader, com sempre!

Marchelo ha dit...

Damià tens raó, coincideixo en que està més pensada pels freaks de Star Wars que pels de Padre de Familia, però és normal, xq es va fer per conmemorar el 30 aniversari de la saga galàctica.

Bambam, jo també vaig riure molt amb la mini aparició de la Meg, que cabrons, com l'han degradat!

 
anar a dalt