Twitter del bloc

dimecres, 9 d’abril del 2008

Novetats del bloc

Hola a tots,

Com ja haureu pogut comprovar, els darrers dies he introduït uns quants canvis al bloc, per tal de fer-lo més dinàmic i interactiu:

En primer lloc sota l'apartat "Seccions" hi trobareu un espai que he anomenat Totum Revolutum, on podeu escriure fàcilment qualsevol idea que tingueu, suggerència, recomanació... la meva idea és que sigui com els Post-its que enganxem a la nevera de casa, un espai 100% lliure de contingut!! Espero els vostres comentaris al respecte... Si entreu i veieu que l'espai està en blanc, clickeu a les 2 flextes que hi ha al costat del símbol de guardat, que posa "load previous version". Per deixar una nota s'ha de clickar sobre el requadre groc a dalt a l'esquerra, és molt sencill, jo que sóc de lletres ho he pogut fer!

Trobareu a la columna esquerra un reproductor de música, on es poden posar llistes de reproducció de 45 cançons cada una. De moment n'he posat 2, música varia i bandes sonores. Si voleu canviar la llista de reproducció ho heu de fer a través d'un icone amb forma de play que està a la part superior dreta del reproductor. Trobo que és un bon invent, una forma fàcil i ràpida d'escoltar música.

També hi trobareu un "Random de la meva biblioteca". Es tracta d'un panel on aleatòriament aniran apareixent llibres que he llegit i que m'han agradat, cortesia de http://www.librarything.es/, una pàgina web equivalent al filmaffinity i que recomano moltíssim.

Finalment, a baix de tot d'aquesta columna i veureu un botó que posa "Top català", m'he posat en un rànking per difondre el bloc, si podeu votar, doncs millor que millor :)

Ah, i una novetat important i que espero feu servir és el sistema de votacions de les entrades, que trobareu amb forma d'estrelles al final de cada post que penjo, perquè pogueu criticar a gust els comentaris que faig!

Espero que us agradin les novetats, la següent pel·lícula que comentaré en breu serà "El fin de la inocencia", de Michael Cuesta, molt bona.

5 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Edu:

bueno de moment he provat poc, molt ben trobat lo de la musica per amenitzar mentre es van deixant multiples comentaris.

en quant a les notes, s'ha de pillar el tranquillo pero buenu a veure com va.

per cert marcel, dema et porto the shield, em podries deixar shooting dogs?no hi ha manera de baixar-me-la! merci!

Marchelo ha dit...

Ho sento tiu Shooting dogs encara no està en les meves mans, hauràs d'esperar una mica!! he pensat que em podrieu demanar pelis a través de les notes, no?? és un bon lloc on deixar comentaris, amés segur que o llegiré!!

Anònim ha dit...

Rudi: Mestre, el teu reproductor de música s'ha convertit en el fil musical d'Atenea en el dia d'avui! El repertori de música està molt bé... una mica de ben harper, jack johnson, pearl jam... les teves.

Crack, més que crack!!

Marchelo ha dit...

Yep Rudi, me'n alegro!! Ara mateix hi ha 2 llistes de reproducció, però quan tingui en moment en faig més, és un honor que el bloc es converteix en el "fil musical" d'athenea!

 
anar a dalt