Twitter del bloc

dimecres, 16 d’abril del 2008

Lío embarazoso

Avui comentaré una bona comèdia per a passar l'estona, "Lío embarazoso". No és la millor pel·lícula que haureu vist mai. Ni tan sols la millor comèdia. No és una comèdia intel·lectual, ni independent, però tampoc és una comèdia que insulti l'intel·ligència de l'espectador. I què és, doncs?
És una bona opció si teniu ganes de riure una estona amb els amics.

"Lío embarazoso" és l'última comèdia de Judd Apatow, director de Virgen a los 40. Aquesta última és una pel·lícula que em va agradar força, ja que tot i el seu explícit títol i cutre premisa, té un guió bastant bo i compta amb el gran Steve Carrell, un actor que quan li donen un bon paper se surt (com a The Office i Little miss sunshine).

Doncs bé, el film que ens ocupa té una punt de partida típic/tòpic que dóna força joc: un noi gordo, lleig i fumador de porros surt de festa amb els freakies dels seus amics, amb la sort de que a la discoteca aconsegueix emborratxar a una executiva-tremenda del món de la comunicació. De fet, no és tant típic, perquè això "a la vida real" no sol passar gaire. La falta de seguretat en la nit boja que tenen acaba amb un regalet de nadal, el bombo de la noia.

La pel·lícula és bastant graciosa, i això és el primer que s'ha de demanar a una comèdia sense pretensions filosòfiques. Hi ha gags molt bons, almenys jo vaig riure bastant, encara que suposo que això depèn molt del moment en què la veus. Personalment em va agradar el personatge principal, tot i que als seus amics els vaig trobar massa idiotes: els seus gags no són millors que el típic caca-culo-pedo-pis. Com no podia faltar en una comèdia americana, tot i el seu pretès gamberrisme, "Lío embarazoso" té també els seus moments tendres i ensucrats. De fet, és una història d'amor, forçat per les circumstàncies, però amor.


Els actors estan força bé. El Seth Rogen ja l'havíem vist a "Virgen a los 40", és un actor que m'agrada. Això sí, veieu la peli en V.O., perquè la veu que li han posat és de bofetada! La noia protagonista l'interpreta la Katherine Heigl, actriu que s'ha fet famosa fent de Issy a Anatomia de Grey. És una bona actriu, i és previsible que es forri com a nova reina de la comèdia.
Bé, no m'extendré més, simplement que tingueu en compte aquesta pel·lícula quan aneu amb els amics al videoclub en la recerca d'una comèdia i no sapigueu quina triar. Per criticar-li algo, la versió que vaig veure jo en DVD era extendida, i realment sobraven ben bé 20 minuts.

Puntuació filmaffinity: 6
Puntuació: Bé.

El millor: una comèdia sense pretensions però que no insulta l'espectador. El pitjor: massa sucre.




Per cert, un comentari que no té res a veure amb aquesta pel·lícula: me n'he adonat que aquest bloc funciona moltíssim millor amb MOZILLA FIREFOX que amb Internet Explorer; la imatge és més nítida i els continguts es carreguen molt més ràpid.

8 comentaris:

bambam ha dit...

Seth Rogen! Que bo, ja em va agradar a Virgen..., a Supersalidos fent de poli, i aqui amb paper principal. Potser, tres pelis més i ja cansarà, però per ara és genial. I què dir d'Steve Carell...Aquest si que és el rei!

Jordi Coll ha dit...

BCN 2050?

Marchelo ha dit...

Collons Coll, amb la de novetats que he fotut al bloc i només et fixes en això, ho sabia jeje és el meu missatge apocalíptic sobre la sequera, res, una foto de ciencia ficció, o no? Per cert, t'has quedat amb l'imatge que he posat a baix de tot al bloc... pensava que em diries algo sobre això! què tal x ny?

Ivan ha dit...

He descobert el teu blog per casualitat, m'agrada..m'agrada XXDD, em tindrás per aquí molt asiduament.
Aquesta película em va agradar força i jo crec que no ha estat massa reconeguda, pero encara m'agrada mes "Rebobine por favor", molt bona.
Fins aviat!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Marchelo ha dit...

Iván doncs aquí seràs molt benvingut, m'alegro de que t'agradi el bloc i espero poder comptar amb els teus comentaris!

Salutacions

Angel "Verbal" Kint ha dit...

La veritat es que es una pel·lícula entretinguda i més enllà dels tòpics...es com "Supersalidos", que em va agradar força tot i els prejuicis amb els que anava.
En quan tingui un moment et posso als meus enllaços...merci per possar-me en els teus

Anònim ha dit...

Molt millor "Be kind, rewind"! Però bé... per veure amb els amics o una d'aquelles nits en les que estàs tan cansat i/o apalancat, que no pots veure una pel·li que et faci pensar massa... és una opció...

 
anar a dalt