Twitter del bloc

dimecres, 16 de gener del 2008

Un discurs de pel·lícula

Sóc conscient de que no té gaire a veure amb el cine, però a mi em va agradar aquest discurs, molt "peliculero".

9 comentaris:

Anònim ha dit...

entre un negrot de la selva, una dona que no té el que cal tenir i un advocat lladre, els demócrates ho porten xungo si esperen que el home mig els hi voti.

Marchelo ha dit...

igual de xungu ho tenen els republicans: un tarat de la guerra del vietnam (mccain), un playboy corrupte (rommey) i un pastoret hitlerià (huckabee).

Anònim ha dit...

Me parece realmente ofensivo que habléis en esos términos, tanto de la raza negra, como de las mujeres, como de las personas con sentimientos religiosos, como de los héroes de guerra... En fin, os descalificais a vosotros mismos con vuestra manifiesta falta de educación.

Anònim ha dit...

put0 yankee de merda

Marchelo ha dit...

Collons Lenin, quin retorn més "elegant".

Anònim ha dit...

Lenin, si Obama es un puto yankee de merda, tu només ets un puto comunista q viu a un pais insignificant, marginal i de segona que té com a president un tio que no sap ni llegir el que li posen al paper i a un candidat a la oposició que només sap proposar mesures racistes en contra dels que no tenen el seu RH-... deixant de costat la seva obsesió pel seu pentinat.
Si s'ha de jutjar un país pels seus líders polítics... jo no m'atreveria, desde Cat, a fer servir les teves paraules, per por de que se'm caigués la cara de vergonya...
alà, ara ves a llepar-li el cul al saura al seu duplex de luxe a gràcia... i digues viva la revolución amb el gorila rojo...mentre el sou mínim a Cat continua sent de 600€!!

Jordi Coll ha dit...

M'agradaria que desenvolupessis això de "Playboy corrupte".

Marchelo ha dit...

Jordi,

Sento no poder satisfer la teva demanda, no estic prou informat sobre el Rommey, només vaig contestar la broma de l'anònim. Simplement és la imatge que dóna el Rommey, no? Si l'haguéssim de caricaturitzar el dibuxariem com un Playboy... lo de corrupte m'ho he tret de la màniga ;)

Marchelo ha dit...

per cert anònim, el Lenin és un membre honorífic del bloc, una mica de respecte si us plau.

 
anar a dalt