Twitter del bloc

dimarts, 15 de gener del 2008

Trailer Get Smart

No us podeu perdre aquest trailer!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

es la peli de superagente 86 oi?suposo k han canviat el titol per tema de pagar menys drets o algo aixi.

realment la serie era molt bona, a veure si la peli esta a l'alçada. l'actor molt be,xo la tia i el exlluitador akell uf pinten malament.

genial gag telefon

Marchelo ha dit...

en efecte estimat edu, es tracta de Superagente 86! a mi em faria molta il�usio que funciones la peli, la serie m'encantava. a mes es impossible trobar un millor actor que l'Steve Carell pel personatge. El gag del telefon es bonissim, em fa molta gracia. A partir d'ara anire penjant trailers interessants, x fe mes dinamic el bloc!

Anònim ha dit...

Si, pot estar guapo,s'ha d'estar en constant evolució.

osti marcel,la nova serie sarah connor chronicles es molt xula (la veritat es que de petit era super fan de terminator)i surt la Lena headey (la reina de esparta,300, mmññeeee).

per cert, flipo com es gasten la pasta en series (els terminators no estan tan currats com les pelis pero tela).

Anònim ha dit...

Una de les estrenes que més espero del 2008. Jo de petit també era super fan de la sèrie, amb la mítica careta d'entrada amb les portes que es van tancant i la musiqueta...

Steve Carell crec que està fet a mida per aquest paper, realment és el millor actor que haguessin pogut trobar. La resta ja veurem... I lo del telèfon promet i molt...

Seguint amb les adaptacions de sèries, busca el trailer de la peli de Speed Racer. Està dirigida pels germans Wachowski (Matrix) i té una MALA pinta acollonant. Llàstima pq la sèrie molava, un clàssic de 7:30 del matí abans de pirar al cole.

Anònim ha dit...

Ah, Edu. La sèrie original ja es deia Get Smart, jeje. Lo de Superagente 86 era la traducció patillera d'aquí (una més).

Anònim ha dit...

osti jaja. es que a vegades sembla imposible que el títol de la peli doblada hagi canviat tan.

personalment,akest cop si que prefereixo el títol de "superagente 86", indubtablement pels records de l'infància.

 
anar a dalt