Twitter del bloc

dimecres, 3 d’octubre del 2007

The Office

M'agradaria recomanar "The Office", una comèdia molt bona que crec que s'emet per la Sexta. En primer lloc, precisar que és imprescindible veure-la en V.O. El doblatge que han fet és patètic, i veure-la en espanyol fa baixar moltíssims punts a la sèrie, de veritat.


"The Office" és un "remake" d'una sèrie anglesa amb el mateix nom. Ens explica les relacions existents entre una sèrie de freaks oficinistes i el seu director: Michael Scott, interpretat magistralment per Steve Carrell (Virgen a los 40, Little Miss Sunshine, Sigo Como Dios). El Michael Scott és un cap per recordar, com ja veureu o ja heu vist. D'altra banda, hi ha uns quants personatges més que no tenen desperdici. A mi personalment m'encanta el Dwight (en la foto, el tiu més lleig amb ulleres).
L'humor de la sèrie és molt anglès, i destaca pel seu estil pseudo-documental: els protagonistes són conscients de l'existència de les càmares, i en moltes ocasions parlen dirigint-se a elles.
Si us va agradar Arrested Development, aquesta també us agradarà, són estils similars. Espero que algú vegi "The Office" per comentar-la!! De moment he vist la primera temporada, que només té 6 capítols, i estic començant a veure la segona, que està molt bé!
Puntuació: 8
Puntuació filmaffinity: 7,7

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

jo he vist pocs capítols, i la serie no està malament però pel que vaig veure tot es sustenta en el protagonista principal. altres series d'humor com arrested development crec k ho superen

en tot cas tinc pocs elements de judici ja normalment les series van millorant a mesura k passen capitols.

enfi resta pendent reenganxar akesta serie.

Damià ha dit...

Estic mirant la segona temporada, i està bé, la recomano. Això sí, si teniu poc temps mireu abans Arrested Development!

 
anar a dalt