Twitter del bloc

dilluns, 4 de juny del 2007

Zodiac

"Zodiac" és la nova pel·lícula de David Fincher, director de "Seven" i "El Club de la Lucha", entre d'altres.
El film narra el cas real d'un psicòpata dels EUA, que es feia dir Zodiac, i que es va dedicar a matar gent durant uns 10 anys. "Zodiac" es centra en les persones que es van dedicar a investigar els assassinats per atrapar el psicòpata.
En primer lloc, comentar que crec que el què fa més mal a aquesta peli és el fet que tothom la relacioni amb "Seven", que és del mateix director. "Zodiac" no és "Seven", no tenen res a veure l'una amb l'altre. Per tant, si l'aneu a veure, que no sigui perquè espereu retrobar les sensacions que us va causar Seven, o les vostres expectatives es veuran frustrades...
"Zodiac" és basa en les vides de les persones que investiguen a l'assassí, en la frustració que senten per anar donant cops de cec sense trobar cap pista clara, però no té ni molt menys la mateixa dosis de suspens i "morbo" que tenia "Seven". Hi ha escenes dures, però "Zodiac" no destaca per això.
Personalment vaig trobar "Zodiac" una bona, o molt bona pel·lícula, molt ben feta tècnicament (segons diuen els qui en saben d'això, aquest és un dels punts forts de David Fincher), amb escenes magistrals (a mi personalment em va encantar la del sòtan) i actors que últimament estan en estat de gràcia: Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr. (sembla que recuperat de la seva drogadicció) i Mark Ruffalo, entre d'altres.
Com a punt negatiu, la seva durada (158 minuts) i el fet que cap a la meitat de la peli es perd una mica l'interés i la tensió, perquè cansa veure com van buscant i buscant pistes que sempre resulten finalment inútils.
En fi, espero els vostres comentaris, que aquesta segur que molts la heu vist!
Puntuació: 7,5.
Puntuació filmaffinity: 7,1

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per mi regular.HI falta quecom ? li sobra ?... no se pero regular

Anònim ha dit...

Bona però massa llarga. Molt ben ambientada, però li sobren 30 minuts.

Unknown ha dit...

Una puta obra mestra.

 
anar a dalt