Twitter del bloc

dilluns, 7 de maig del 2007

Spiderman 3


Decepció total i absoluta. Per fi puc comentar una peli que no em va agradar. Spiderman 3 és una pel·lícula llarga, aburrida, i només es salven les escenes d'acció, tot i que ja no són tan innovadores i sorpresives com a la 1ª peli de la saga, ni la 2ª...i és que la fòrmula ja està més que esgotada. La saga Spiderman no dóna per més.

L'argument és el típic d'una peli d'herois, però amb l'afegit que hi ha fins a 3 malos malotes que volen matar a l'Spidy: Harry Osborn (Duende Verde versió millorada), el paio de sorra i el Venom. Masses dolents. A més, al Peter Parker se li enganxa una cosa asquerosa de color negre que el fa convertir en el més gamberro de la classe: en la meva opinió, la part en la que el Spiderman es torna teòricament dolent és la més lamentable. En el cine, la gent no parava de riure: Peter Parker es torna en un tiracanyes, amb ànima de David Bisbal o Ricky Martin, i un pentinat engominat realment patètic. En aquest sentit, l'actuació de Tobey Macguire no ajuda gens: mireu la foto que he penjat, la que està a d'alt a l'esquerra...sobren paraules!Pels qui l'hagueu vist, ja em direu què us va semblar l'escena en la que el Peter Parker es posa a ballar al pur estil John Travolta, amb els ulls pintats i dient-li a la cambrera a cau d'orella: "vaya cuerpazo".

Per a mi, el model de "Batman Begins" és l'ideal pel que fa al gènere de superherois, i és per això que no m'agrada que una peli que podria ser fosca (la part dolenta de Spidy hauria d'haver donat molt més de sí) tingui molt de comèdia dolenta, amb chistes cutres i gags fàcils, que no pinten res. Em va passar el mateix amb Superman returns, que la vaig veure l'altre dia amb DVD, i que em va semblar encara més lamentable que aquesta. Heu vist al Lex Luthor d'aquesta peli? Pobre Kevin Spacey...

En resum, no perdeu el temps, ara mateix hi ha poques pelis als cines que valguin la pena, però segur que hi ha unes quantes millors que aquesta. Sense anar més lluny, aquest divendres estrenen Zodiac, de David Fincher.

Puntuació: 4
Puntuació filmaffinity.com: 6

8 comentaris:

Celtic_Fox ha dit...

GETAAAAAAAFEEEE!!!!!!!!!!!!
OLE!
Y OLE!
Y OLE!

Marchelo ha dit...

Si algú em dona permís per emprar la facultat de censura que tinc com a administrador del blog i borrar el comentari referent al Getafe ho faré amb molt de gust...Visca la censura!!

Quina imatge més lamentable va donar el Barça...i en particular l'Oleguer...al segon 40 ja estava fent regalant un gol i jugant-se un penalti i expulsió...i el canvien a la 2ª part pel Guddy, perdent 2-0 (que trist deu ser que sent central et canviin x un davanter centre quant es tracta de defensar el resultat...)

Barça apart, qui hagi vist Spiderman ja em dirà què li va semblar aquest truñu de peli.

Cormac, espero que esta temporada se dé el caso de que quien ríe último ríe mejor.

Anònim ha dit...

Hola!
Pel que fa a Spiderman... no tinc paraules... Estic totalment d'acord amb en Marcel, la peli no em va agradar gens... però com a mínim em vaig riure amb l'Spiderman macarra!

Por cierto Cormac, hay ciertos temas que es mejor no tocar y como muy bien propusiste en un comentario tuyo anterior, y aunque no sea nuestro blog, mejor evitamos temas políticos y/o futbolísticos... "En fin, una idea nada más, para evitar que el blog se vaya por las ramas o se pierda su espiritu auténtico"... jejeje no te enfades!!!! Espero que vaya todo muy bien por Pamplona!!!

Celtic_Fox ha dit...

LAIA: HAY COSAS QUE UNO NO PUEDE DEJAR DE APROVECHAR... TRAS LA SEQUÍA.. VIENEN LAS VACAS GORDAS!!!!!!!!

OLE BETIS!
OLE BETIS!

HALA EL MADRID!

JR ha dit...

Bé Spidy 3 no està a l'alçada de les altres dues sens dubte però tampoc és tan tan dolenta.


És cert que Peter Parker fent el guayon fa llàstima però hi ha un parell de cosetes que se salven (James Franco i els Efectes especials)

Per a més informació: www.jrblogart.blogspot.com

Anònim ha dit...

Necio de mí al pensar que un erudito en materia tolkeniana sería capaz de escribir comentarios de una vulgaridad que roza el ridículo.

Espero cormac, que la plasmación de tales palabras, vacías de contenido, no signifique nada más de lo que es: un comentario fuera de lugar.

Sin embargo...si eres capaz de decirme cómo se llamaba el cuchillo con el que Beren sacó un Silmaril de la corona de Melkor, reconsideraré mi imagen de ti.

Tenn'enomentielva.

Celtic_Fox ha dit...

Meren hildyale tengwalilya!

Creo recordar que fue ¿Angrist?

Y dime, joven aprendiz, ¿serías capaz de encontrar en que punto del mapa de la tercera edad se encuentra Forochel?

Anònim ha dit...

El madrid llançat i punt.El getafe millor i punt.La peli : "aznarmen " sueña poder hacer lo mismo : patriota, banderas,chico sensible que al final gana a todos los malos.Durante la 2 guerra mundial se hacian pelis parecidas par potenciar 1)ley 2)orden 3)patria.Ley para mandra,orden para reprimir y patria para calentar los instintos mas primarios

 
anar a dalt