Twitter del bloc

dijous, 24 de maig del 2007

PODEU ESCRIURE AQUÍ LES VOSTRES RECOMANACIONS

Hola a tots!! El Lenin ha proposat que obri una secció on es puguin recomanar pelis, o posar qualsevol tipus de comentari, de forma lliure. Curiosa proposta, venint d'un comunista. Tot i així, crec que és una bona idea, però com que sóc un negat en la informàtica, no sé com tirar-la endavant. Per això obro aquest post, en el qual hi podeu escriure el que volgueu sobre el que us dongui la gana: cine, lectura, música...això sí, millor no parlar del Madrid, eh Cormac? (puedes aprovechar para empezar a comentar Zodiac). Si teniu qualsevol suggerència com la del Lenin per millorar el blog, poseu-la aquí també. Aquest post tindrà l'etiqueta de RECOMANACIONS DELS BLOGGERS, així quant ja no sorti en la pàgina d'inici el podreu trobar a "Apartats". Apa que vagi bé!

32 comentaris:

Anònim ha dit...

"La ciudad en celo " :BUENOS AIRES ARREBALERO,DIALOGOS HUMANOS,ACTORES QUE VIVEN SU PAPEL,VIDA EN ESTADO PURO.TRISTEZA,HUMOR,AMOR,SEXO MENTAL NO EXPLICITO !. POR FAVOR VIVA LAS MESCLAS, VIVA EL MESTIZAJE,VIVA LA EMIGRACION, ABAJO LAS PATRIAS DE PACOTILLA ! ARGENTINOS VENIT EN AVION O EN PATERA PERO " CHE PIBES" QUE BUENO QUE VENISTE !

Anònim ha dit...

mmmm gràcies Marcel per fer prosperar la meva proposta. Viska la llibertat dexpresio mentres no atemptin c0ntra els manaments basiks de la mare patria xDDDDDDDDDDD.

No, ara en serio. La meva primera recomanacio és un serie anime que es diu Full Metal ALchemist. I de cine dues pelis: La gran evasion i El tren de la vida....la priemra segur ke l'heu vist per0 la segona diria ke no, molt recomanable

Marchelo ha dit...

com mola això de tenir un comunista al blog!

Full Metal Alchemist molt bona. A més, són uns 50 capítols, tampoc no molt llarga.

En el meu cas,t'equivoques en la predicció, Lenin: no he vist "la gran evasión", però sí que he vist "el tren de la vida", si és aquella en la que un grup de jueus pilla un tren i es fan passar per nazis. Si és aquesta, em va agrada molt, perquè aconsegueix fer riure amb un tema molt seriós.

A veure si la gent s'anima a comentar coses x akí. Apa q vagi b!

Anònim ha dit...

0stia pues marcel jajajaj el tren de la vida esw la tipika peli ke es la p0ya i ke ningu la vist, sisi es akella dels jueus ke pillen el tren, bonissima, em va agrdar molt, ames els jueus es fan pasar per c0munistes jajajaja.
Si no es vist la grna evasio es extrany tu ke ets tan cinefil pk es una peli super coneguda i super bona te la rec0man0 moltíssim

Salutaci0ns

Anònim ha dit...

Aquest post es per donar les gràcies.
Aquest any he conegut una grandíssima persona en el qual he après molt i ell podria dir que també après de mi. Donar gràcies per tots els bons moments, gràcies per ser l'única persona que m'enten i donar-me compte que no sok l'unic que s'en entera d'algú, gràcies per haver-te regalat de tal manera que amb els teus comentaris irònics empgoues riure a classe, gràcies per haver-te trobat, en definitiva gràcies per existir, guillem pujol, per mi has sigut i seràs mes que un company més de classe

Espero que a la vida et vagi tot molt bé i segur que t'hi anirà perquè tens les qualitats per arriar on vulguis. I que repeteixes el primer any de carrera per així poder-nos trobar jejejeje.

Fins sempre, camrada comisari, fins sempre
Ens veiem proximament, una abraçada ;)

P.D: recomanació: Uno de los nuestros

Marchelo ha dit...

Camarada, em toca la fibra veure que tens tan apreci pel meu germà..a mi també em cau bé, la veritat!! jeje

T'estàs convertint en el més Fidel seguidor del blog, segueix així!!

La setmana que ve espero poder escriure més comentaris de pelis...de moment recomano "Arrested development", serie de tv...l'he començat a veure avui, 2 capítols, i pinta molt bé! És una comèdia, rollo Scrubs

Anònim ha dit...

la gran evasion :molt bona per la seva epoca El cec,el claustrofobic (bronson ),el motorista...El tren de la vida :dura,amarga...com :La vida es bella ? ...copia de chaplin ? No! chaplin resucitat !.Despres de chaplin el desert,la foscor, qui mou las conciencies?, pot ser Las invasiones barbaras ?

Anònim ha dit...

Guillem, em pensava que t'agradaven les ties... en fi, una decepció...

Marchelo ha dit...

Sincerament, no m'ha fet gens de gràcia el comentari de "graciós" de l'anònim.

El comentari del Lenin anava en serio, i mostrar un mínim sentiment no vol dir ser o no ser gay.

Anònim ha dit...

Báilame el agua. Úntame de amor y otras fragancias de su jardín secreto. Riégame de especias que dejen mi vida impregnada de tu olor. Sácame de quicio. Llévame a pasear atado con una correa que apriete demasiado. Hazme sufrir. Aviva las ascuas. Ponme a secar como un trapo mojado. No desates las cuerdas hasta que sea tarde. Sírveme un vaso de agua ardiente y bendita que me queme por dentro, que no sea tuya ni mía, que sea de todos. Líbrame de mi estigma. Llámame tonto. Sacrifica tu aureola. Perdóname. Olvida todo lo que haya podido decir hasta ahora. No me arrastres. No mes asustes. Vete lejos. Pero no sueltes mi mano. Empecemos de nuevo. Sangra mi labio con sanguijuelas de colores. Fuma un cigarro para mí. Traga el humo. Arréglalo y que no vuelva a estropearse. Échalo fuera. Crúzate conmigo en una autopista a cien por hora. Sueña retorcido. Sueña feliz, que yo me encargaré de tus enemigos. Dame la llave de tus oídos. Toca mis ojos abiertos. Nota la textura del calor. Hasta reventar. Sé yo mismo y no te arrepentirás. ¿Por cuánto te vendes? Regálame a tus ídolos. Yo te enviaré a los míos. Píllate los dedos. Los lameré hasta que no sepan a miel. Hasta que no dejen de ser miel. Sal, niega todo y después vuelve. Te invitó a un café. Caliente claro. Y sin azúcar. Sin aliento.

"Báilame el agua", somnis trencats i oportunitats que se'n van... El poema, la història i les cançons són genials.

Báilame el agua que yo te bailaré a ti

Celtic_Fox ha dit...

Hola a todos. No sé si habeis visto Zodiac, pero la voy a comentar.
Antes de eso, quiero hacer una puntalización. Marcel, esos comentarios homófobos del anónimo deberías eliminarlos. No debería haber lugar para ellos en un blog como este.
En cuanto a Zodiac, dos cosas. Te queda esa sensación permanente de que nunca acaba de arrancar y a la vez se te hace lenta. Pero mantiene el suspenso debido a esas escenas largas que dan pistas que no llevan a ninguna parte.
Por otra parte es muy espesa, no te deja las cosas claras, el ritmo es lento y constante. No estoy acostumbrado a este tipo de películas. En común con Seven, a mi entender, que el director es el mismo.

Celtic_Fox ha dit...

VIVA EURABIA! NO SOLO ARGENTINOS, VENECIA LOCA, TAMBIÉN MARROQUIES,ARGELINOS, PAQUISTANIES, SUBSAHARIANOS, AFGANOS, IRAQUIES, EGIPCIOS, PALESTINOS, ... Y UN LARGO ETCÉTERA.
LO QUE YO DESEO ES QUE SE CONSTRUYA UNA MEZQUITA EN PLENA VIA AUGUSTA. LO QUE YO DESEO ES QUE LOS INMIGRANTES SE DISTRIBUYAN EQUITATIVAMENTE ENTRE CENTROS CONCERTADOS Y PRIVADOS POR UNA PARTE Y CENTROS PÚBLICOS. QUE COGER EL FERROCARRIL NO SEA UNA DISTINCIÓN DE CLASE Y COLOR EN RELACIÓN AL METRO O A CERCANIAS. QUE LOS PROFESIONALES DEL EIXAMPLE Y LA DIAGONAL COMAN SUS MENUS DEL DÍA JUNTO CON ELLOS. QUE LAS POLÍTICAS DE VIVIENDA PÚBLICA, QUE EN UN PORCENTAJE NOTABLE SE ESTÁN ADJUDICANDO A INMIGRANTES, SE HAGAN TAMBIÉN EN SARRIÀ SANT GERVASI. QUE LOS NIÑOS BIEN DE MARCHA POR SANTALO COMPARTAN PISTA DE BAILE CON ELLOS. Y QUE CUANDO MOHAMED BESE A LA CHICA QUE LE GUSTE LO ACEPTE CON LA MISMA DEPORTIVIDAD QUE SI FUERA JORDI O JOAN. QUE LAS NIÑAS BIEN DE SARRIÀ CUANDO ACUDEN A LAS CLINICAS PRIVADAS ESPEREN EN LAS CONSULTAS JUNTO A SUS COMPAÑERAS EXTRANJERAS. QUE LAS UNIVERSIDADES PÚBLICAS, QUE APROVECHAN GRATIS LOS NIÑOS BIEN,SEAN UN VERDADERO ASCENSOR SOCIAL. QUE CUANDO OMAR SE PRESENTE SU CV CON FOTO, AL TERMINAR LA CARRERA, LE CONVOQUEN PARA LA ENTREVISTA A PESAR DE SUS RASGOS.

CUANDO TODO ESO OCURRA, Y SOLO ENTONCES, ME CREERÉ EL VOTO DE CLASE MEDIA A ERC, PSC E INCLUSO ICV.

Y EN CUANTO A LOS ARGENTINOS, CREO QUE MARCEL TIENE ALGUNA EXPERIENCIA CON ELLOS COMO LETRADO ;-)

Marchelo ha dit...

Lorea, ja saps que jo sempre "bailaré el agua"...

Cormac, de momento paso de borrar comentarios, que sino al final el poder de la censura se me subirá a la cabeza..jeje

Anònim ha dit...

e

Anònim ha dit...

Llegint el comentari del cormac,aprofitu per recomanar article de la pilar raola d'avui a l'avui.pot caure malament akesta tia xo realment te una capacitat de sintesi i sap escriure molt be.

El punt de vista de l'immigracio k ella planteja coincideix moltissim a com jo pensu,i k pugui entendre's exits com el Partit x Catalunya,etc., i la hipocresia de PSC,ERC,iniciativa de no entrar en el problema. llegiulu si podeu

Celtic_Fox ha dit...

Un comentario de un maestro, os puede interesar y hacer gracia. Yo me he reido un rato.Ojalá hubiera políticos así.

"¿Qué le parece la dimisión de Sebastián?", se le preguntó en los pasillos del Congreso a Alfonso Guerra.
"No sabía nada --contestó--. ¿Y de qué ha dimitido? ¿Qué era?".
Y cuando se le recordó que Sebastián fue el candidato a la Alcaldía de Madrid, Guerra interrumpió con otra pregunta con sorna: "¿Pero no habrá dimitido de candidato?", indicó.

Anònim ha dit...

No sé como he llegado a este blog, pero quiero expresar mi profunda indignación en relación a los comentarios que deja el Sr. Cormac.

Me habían comentado que se trataba de un muy buen blog de cine, y va y lo que me encuentro es una reivindicación de un votante del Partido x Catalunya.

Sr. Cormac por favor, visite la siguiente web y deje allí sus eslógans propagandísticos: http://www.pxcatalunya.com/.

Anònim ha dit...

cormac : He vivido en Argentina, interpreto que no te gustan los argentinos, en cambio si EUROABIA ?.Has visto "LA CIUDAD EN CELO" u opinas por opinar ?.Mira, te dare un consejo :SI piensas lo que dices en tu nota no votes en lo que sientes. Por cierto si ahora te gusta guerr es que vas progresando...

Anònim ha dit...

Según la Real Académia de la lengua Española:

inmigrante: Persona que llega a un país o región diferente de su lugar de origen para establecerse en él.

Córmac, ¿de dónde procedes? y aún más interesante: ¿por qué cojes el ferrocarril? No sé que pensará OMAR de esto...



con aprecio, Guillem.

Celtic_Fox ha dit...

Chicos: reconozco mi condición de charnego nórdico....No tengo ese RH- catalán que me falta... but I try and I try, and I try!!!

Marchelo ha dit...

Veig que aquest pas hauré de cambiar el contingut del blog, i que es converteixi en un blog de política i no cine...

Proposo una treva...comenteu el que volgueu, però sense tirar bombes!

Lenin estàs molt callat últimament. Només et falta opinar a tu en el tema polític.

Jo intentaré no entrar en el tema...

Anònim ha dit...

Hi ha algun votant de Partit x Catalunya?Si hi ha algun akest no soc jo eh, nomes faltaria.

llegiu-vos l'article, evitem demagògia.

I d'acord amb lo del marcel,si es blog de cine es blog de cine. o també havia pensat marcel que podries fer secció més picant de "contactes", aixi els usuaris del blog tindrien mes entreteniments.

Anònim ha dit...

Ja que el moderador exigeix pau entre els lectors/participants del blog, no seré jo qui trenqui la tregua. Aprofito l'avinentesa per comunicar-vos algunes d'aquelles pel·lícules que per a mi, han significat quelcom treien de banda les crítiques que hagin rebut, i que recomano efusivament.

- Diarios de Motocicletas

- Olvidate de mí

- Salvador


PD: Edu, anava en serio lo de ''contactes''?

Marchelo ha dit...

Guillem: com es nota que compartim la mateixa sang, totes 3 són molt bones, i totes 3 són especials, diferents:

Diarios de motocicleta: viatge iniciàtic del Che, destaca per sobre de tot els paisatges, la bellesa de les seves imatges, la banda sonora. El millor, la visita al Machu Pichu.

Olvídate de mi: és la història d'amor/desamor més curiosa, original i encantadora que he vist, boníssima, de les meves pelis preferides. Quan pugui penjo el comentari.

Salvador: gran pel·lícula, gran actuació de Daniel Bruhl. Aconsegueix conmoure sense buscar la llagrima fàcil, i això és molt difícil. El final, brutal, sobretot quan el Salvador li veu la cara a la mort.

PD. jo no exigeixo res, si voleu parlar de política endavant. Però personalment prefereixo els comentaris com aquest últim. Això sí, aquests últims dies han estat dels que més visites ha rebut el blog...

Anònim ha dit...

En el segle 21 i encara estem parlant de diferencies racials, l'esser humà a avançat molt aen tecnologia, pero per el ke fa a l'home i les seves actituts encara estem a l'epoca medial de robin hood de los boskes, i bueno en aquest pais anomenat espanya enakra es pitjor pk la dreta espanyola va 150 anys atrassada ke kuasevol altre dreta d'eruopa. Ai si joo arribes el poder quanta gent enviaria a la siberia...

Recomanació: Os recomano una pelicula molt freak pero molt ehh, amb un guió tanpessim ke krek ke per aix0 em viag riure tan, Braindead tu madre se ha comido a mi perro.. Altament freak

salutacions desde la seu central de la CCCP.

Marchelo ha dit...

Lenin, veig que per fi has tornat del teu exili... que tal per Siberia? molt de fred?

Braindead no l'he vist, no m'atrau gens el gore, però com a curiositat diria que és la primera peli del Peter Jackson, mr.Sr.Anillos!!

Si t'agraden aquest tipus de pelis, jo et recomano Casino Royale, nkra que segur que ja l'has vist.

Anònim ha dit...

no, por dios, cuanta violencia gratuita hay en casino royal.

No creo que sea una peli, digna de ser vista, aunque, si, dicen que para gustos colores. Pero en mi humilde opinion, hay películas muchisimo mas buenas que esta, pues la demostracion en las grandes pantallas, de continua violencia, aunque sea vista de modo ludico, no fomenta precisamente, lo que creo se tendria que divulgar por todo el mundo, una lucha basandose en palabras, dialogos, y dejando las armas, y las muertes, en el siglo de nuestros abuelos.

Por otra parte, añadir otro rotundo punto a favor del film Salvador, se muestra la realidad social, que vivia la gente en España, una realidad oprimida, y sencionada, una realidad que va mas alla, de la triste injusticia que cometieron con Puig Antich.

Marchelo ha dit...

Lenin: em vaig equivocar, volia dir "Battle Royale", i no "Casino Royale", que és l'última del James Bond.

e14: crec que t'ha confós la meva equivocació, i també parles de Battle Royale. No és una peli que m'agradés especialment, això sí, penso que és curiosa de veure. Li vaig recomanar al meu estimat Lenin xq ell parla de Braindead, que no he vist, però que és mítica del cine gore. Battle Royale és també extremadament violenta i gore.

Perquè no es digui que fomento la violència, recomano "Gandhi", que és un pèl massa larga, però val molt la pena de veure. :)

Anònim ha dit...

Battle Royal es un pastis, la idea de la peli ke m'havien explikat em va agradar molt i tenia grna interes per veure-la, però els japos no la van saber portar i vna acabar fent una pamplinada barata, si l'haguessin fet els yankees segur ke els i hauria kedat mill0r, els yankes d'això en saben

Anònim ha dit...

La democracia no es sinonimo de libertad, que bien aleccionados os tiene el imperio McDonalds... ¿Por qué os quejais de que en Cuba no se permitan otros partidos que no sean los aceptados por el Gobierno y no os quejais de que en EEUU ocurra lo mismo? Partidos comunistas y anarquistas están prohibidos y perseguidos... ¿A quien le importa? La falsa y doble moral es la que os tiene carcomida vuestra miserable vision del mundo. Viva Lenin. Salud Fidel.

Anònim ha dit...

Aprofitant el gran blog del Marcel per escriure sobre pelis, doncs aqui va el meu comentari sobre unes que ben bé coneixereu. Es tracta de totes les pelis de Harry Potter i en especial la última "La orde del Fenix". Val a dir que la fantasia continua al capdamunt com a totes i que els efectes especials no deixen res que desitjar. No obstant, trobo que la última segueix una trama més monòtona. A diferencia de les altres no hi ha tanta variabilitat, provocant fins i tot, que per alguns es pugui fer un pèl pesada. Cal destacar també que aquesta segueix al peu de la lletra el que es va deixar pels aires a l'anterior, o dit d'una altra manera, potser aquesta i l'anterior podrien haver estat una sola pel·licula i segurament, tal com acaba aquesta (final el qual no us diré) donarà encapçalament a la següent.

És que potser ja J.K. Rowling volia donar un gran boom amb un final tot lligat de la saga d'en Potter a l'estil Senyor dels Anells en comptes de fer una historia totalment diferent per cada llibre com havia fet des d'un principi? O sencillament ho està entrellaçant tot per no haver de pensar gaire més i tal vegada complir amb aquella dita que diu: forma exit i fica't a jaure? O potser i més ben dit ha tingut la gran idea d'enllaçar-ho tot per captar encara més l'atenció del públic? Molt diria que això ho veurem a la propera de la saga del famós Harry Potter. Així que harrypotteritzeu-vos i ja sabreu que opinar.

Anònim ha dit...

Ja han donat els Oscars. Marcel, que tal si ho comentem? El Bardem ha guanyat el de actor secundari i penso que el té ben merescut. D'altra banda, cal pensar que un actor espanyol havia de ser molt bo com per poder guanyar un Oscar? La pelicula, No es pais país para viejos, l'hauré de veure, tot i que pel que he sentit deu ser merescut també.

 
anar a dalt