Twitter del bloc

dilluns, 5 de març del 2007

Inaguració del blog!

Hola a tots!! (i quan dic tots, em refereixo més aviat a pocs, és a dir, les poques persones a les qui hauré dit que intentaré escriure un blog)

Com ja sabeu (dono per suposat que qui llegirà això serà perquè em coneix), sóc bastant freaky del cine. Un freaky moderat, però. Moderat perquè la majoria de pel·lícules que m'agraden són americanes, comercials...i...i conegudes!! Encara no he arribat a un nivell suficient de freakisme com per apreciar petardos com Mullholland Drive, que no entén ningú, i que són una rallada! O com per parlar de la Nouvelle Vague francesa fent veure que sé del què parlo.

Últimament em dedicava a escriure mini crítiques de cine a www.filmaffinity.com...i he decidit que potser és millor que ho faci en un blog, ara que està de moda el tema!

També aprofitaré per escriure sobre llibres que m'han agradat, per si interessa algú...i de qualsevol altre cosa de la qual em vingui de gust escriure.

Acabo la misiva citant una obra mestra:

- Derek, ¿que hacemos cuando nos caemos del potro?
- No lo sé, ¡no soy gimnasta!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt currat el blog, ara et falta publicar la teva pròpia pàgina web http://celopedia.com

Anònim ha dit...

Felicitats Marcel!

A vere si vas comentant cosetes i tal... i a vere si es convereix en un punt de referencia! jeje
Anims i sort

Marchelo ha dit...

Merci manurr i 6q, a veure si consegueixo fidelitzar-vos com a lectors ;)

Anònim ha dit...

mmm m'han recomanat aquest blog i avui just arribar a casa després dun dia estresant m'ha l'he p0sar a llegir m0lt atentament. I m'agrdat molt, així que t'animo a conitnuar fent critiques de films.El visitare frequentment ja que jo tmb sok un freak del cine JAJAJA.
Una salutació.

Anònim ha dit...

Laia!! tescric per aqui per si per culpa de la merda de censura no pots rebre mails...desde birmania no funciona ni hotmail ni terra, xo en teoria si gmail..per si de cas tescric aqui xq sapigues q tot va mb!! t trucu qan pugui!! 1 petonas wapixima, ttimu!! si vols apart denviarme mail a gmail, hotmail i yahoo dexem un comment aqui, aixi se que et va de conya x NY!! mols petons x la millo novia del mon mundial!!

Anònim ha dit...

Molt bon lloc. Jo vaig ensopegar amb el seu bloc i volia dir que realment he gaudit de la navegació del teu bloc. Després de tot vaig a estar subscriure al seu feed RSS i espero que escriure de nou aviat!

 
anar a dalt